Web Analytics

iFlow – Cereri de concediu accesibile în timp real

Înregistrarea cererilor de concediu se face mai simplu ca niciodată cu ajutorul aplicației iFlow. Toată acțiunea are loc în propriul tău cont, de acolo poți aproba cererile pentru angajații tăi în doar câteva click-uri.

În rândurile de mai jos găsești cei mai simpli pași necesari pentru înregistrarea concediilor.

Adăugarea cererilor de concediu

Tu sau angajații tăi introduceți cererile de concediu direct de pe propriul telefon, sau orice device cu conexiune la internet iar acestea sunt înregistrate în timp real în aplicație.

În momentul în care ai adăugat solicitarea concediului este generată și cererea de concediu completată automat cu toate informațiile. Acestea sunt arhivate în aplicație, astfel le păstrezi în format digital și le printezi doar atunci când ai nevoie.

Aprobarea cererilor de concediu

Datorită notificărilor prin e-mail, persoana responsabilă este informată imediat ce solicitarea concediului este înregistrată, cu doar 2 click-uri aprobă cererea, iar angajatul la rândul lui este informat prin e-mail despre stadiul acesteia.

Raportarea concediilor

Raportarea concediilor se face instantaneu din momentul în care cererea este aprobată. Concediul va fi afișat atât în condica de prezență, cât și în pontaj.

Datorită design-ului sub formă de calendar al panoului General din aplicație, suprapunerea concediilor nu mai este o problema deoarece angajații pot vedea cine este plecat în concediu cu o singură privire.

Vrei să afli mai multe detalii despre iFlow? Programează un demo cu un reprezentant iFlow, creează-ți un cont și află cum utilizezi aplicația cu ajutorul tutorialelor video.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.