Web Analytics

O experiență minunată: Participarea echipei iFlow la cel mai mare eveniment business – GoTech World 2019

În data de 2-3 Octombrie 2019, echipa aplicației iFlow s-a prezentat, plină de entuziasm, la evenimentul GoTech World 2019. Evenimentul a avut loc la Romexpo, în București. A fost o provocare și o bucurie, deoarece proiectul iFlow este unul “tânăr”, aceasta fiind prima experiență de genul acesta, dar cu siguranță nu ultima.

După un drum lung de la Alba Iulia către București, am ajuns la Romexpo, unde am început să montăm standul. Atenți la detalii și cu gândul la viitorii vizitatori, am construit un stand care să prezinte cât mai eficient toate funcționalitățile aplicației noastre de pontaj.

Cum s-au derulat cele 2 zile din cadrul evenimentului

Încă din prima zi de la GoTech World 2019 ne-am bucurat de atenția unui număr foarte mare de vizitatori interesați de o soluție completă de pontaj. Pe lângă aceștia, am fost onorați să-i avem alături de noi și pe cei mai fideli clienți ai noștri. Cu această ocazie dorim să le mulțumim reprezentanților companiilor: Total România, Hotel Hilton  și Code Agile pentru timpul special dedicat întâlnirii cu noi.

În cadrul evenimentului am pregătit laptopuri și tablete pe care aplicația putea fi testată. Cititoarele de cartele RFID au fost și ele prezente, acestea fiind pe lista celor mai noi implementări din aplicație. Cartelele RFID au fost integrate cu aplicația de pontaj iFlow, oferindu-vă un pontaj la minut, în timp real. Mai multe detalii despre acest lucru îți vom oferi în următorul articol de pe blogul iFlow.

Rezultatele obținute în urma participării la GoTech

Participarea la GoTech World 2019 a fost un succes, și asta pentru că în urma discuțiilor purtate cu cei interesați de un astfel de software, putem spune că update-urile pe care le pregătim sunt exact ceea ce au nevoie companiile din România. Feedback-ul primit în cadrul evenimentului ne-a încurajat să continuăm pe acest drum cu dezvoltarea aplicației iFlow. Am realizat că există o nevoie reală în cadrul tuturor companiilor de un astfel de software.

Cele mai frecvente întrebări au fost legate de pontajul muncii de acasă și pontajul bazat pe prezența reală. iFlow înregistrează foarte simplu și ușor munca de acasă, trebuie doar să creezi un eveniment de acest gen în aplicație. Mai mult de atât, angajații se pot ponta de pe telefon cu ora de început și de sfârșit, locația acestora fiind înregistrată automat.

În rândurile de mai jos îți ofer un mic preview referitor la viitoarele funcționalități din aplicație. Echipa iFlow lucrează intens pentru a-ți eficientiza și simplifica munca în ceea ce privește pontajul și responsabilitățile din departamentul HR.

Coming soon

Prezența reală afișată în condica de prezență automat

Dacă folosești cititoare de cartele RFID sau funcția “Intrare – Ieșire” din aplicație, în condica de prezență vor fi afișatele orele și minutele exacte la care s-au pontat angajații tăi. Astfel, verifici prezența angajaților tăi la locul de muncă, în timp real. În cazul unui eventual control de la ITM, totul este pregătit și conform legislației în vigoare.

Pontajul pe baza prezenței reale

Cei care doresc să știe exact cât timp au muncit angajații se vor bucura de posibilitatea generării unui pontaj pe baza prezenței reale. Vei vedea într-un mod detaliat dacă un angajat a avut ore suplimentare, sau dacă a stat mai puțin la servici. Orele de noapte sau de weekend sunt și ele calculate automat. La finalul lunii poți decide care tip de pontaj îl vei înregistra în contabilitate: pontajul pe baza programului de lucru planificat sau pontajul pe baza programului de lucru realizat.

Administrarea angajaților într-un singur panou

Panoul “Program de lucru” se va transforma astfel încât, pe lângă setarea programului de lucru și a pauzelor vei putea adăuga și evenimente angajaților. În dreptul fiecărui angajat va fi afișat numărul total de ore muncite în funcție de planificarea programului.

Adăugarea evenimentelor în masă

Această funcționalitate îți va permite să adaugi evenimente mai multor angajați în același timp, economisești timp fără să mai fi nevoit să le adaugi rând pe rând. Ai o întreagă echipă căruia dorești să aloci ore suplimentare? Vei putea face acest lucru rapid și ușor.

Panoul Activități zilnice

În acest panou poți vizualiza întreaga activitate a unui angajat pe o zi sau pe o anumită perioadă, într-un mod mult mai detaliat. Poți vizualiza programul de lucru, prezența reală și evenimentele, toate informațiile într-un singur loc. Mai mult de atât, vei putea să le editezi pe toate fără a mai fi nevoit să navighezi pe alte pagini.

Suntem nerăbdători să lansăm aceste update-uri cât mai repede pentru a te putea bucura de ele. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ce urmează să fie implementat în aplicație, iar dacă ai întrebări, contactează-ne cu încredere la [email protected].

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.