Web Analytics

iFlow – Pontaj pe locații înregistrat simultan

Angajații tăi lucrează de acasă și de la birou simultan? Compania ta are mai multe sedii și îți dorești să poți monitoriza prezențele angajaților și locațiile în care aceștia lucrează? Poți utiliza iFlow pentru ambele scopuri și chiar mai mult.

Mai jos ai prezentate câteva exemple în care iFlow te ajută să ții evidența prezențelor și a locațiilor după bunul plac.

Domeniul construcții

iFlow este ideală pentru companiile care activează în domeniul construcțiilor, iată și de ce:

Aplicația suportă crearea unui număr nelimitat de locații, asta înseamnă că poți înregistra locația fiecărui șantier unde angajații își desfășoară activitatea.

Angajații se pot ponta singuri, sau în cazul în care aceștia nu au acces la un smartphone, pot fi pontați de către șeful de șantier.

Pontarea se poate face în mai multe locații pe parcursul unei singure zile, de exemplu: dacă angajatul lucrează 3 ore la șantierul 1 și încă 5 ore în șantierul 2, acest lucru va fi reflectat și în rapoarte.

Rapoartele pot fi filtrate pe fiecare locație în parte, sau pe mai multe locații simultan.

Sedii diferite

Atunci când compania are mai multe sedii unde angajații se pot ponta, pur și simplu creezi locațiile sediilor și în aplicație, iar atunci când angajații tăi ajung la unul dintre sedii, doar selectează locația acestuia. 

Raportarea se face la fel de simplu, deoarece există deja filtre pentru fiecare locație în toate rapoartele destinate prezenței reale, precum: condica de prezență, Pontaj, etc.

Telemunca

Poți crea o locație generală numită “Telemuncă”, iar angajații tăi se pontează pe această locație atunci când lucrează de acasă. Iar ulterior poți genera condica de prezență strict pentru telemuncă, astfel ai rapoarte clare cu angajații care lucrează de acasă.

Indiferent de locația selectată, aplicația va prelua și locația GPS a angajatului tău. Poți accesa aceste detalii în cazul în care dorești o verificare mai amănunțită.

Alte avantaje

  • Pontajul pe locații poate fi înregistrat prin: dispozitive cu cartele RFID cât și prin telefon sau PC.
  • Angajații se pot ponta singuri sau pot fi pontați de către un superior.
  • Aplicația este configurabilă în privința permisiilor.

Vrei să afli mai multe detalii despre iFlow? Programează un demo cu un reprezentant iFlow, creează-ți un cont și află cum utilizezi aplicația cu ajutorul tutorialelor video.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.