Importă angajații din tabelul Excel în iFlow – rapid și ușor

Acasă

iFlow 2.8 – Află care sunt noile funcționalități...

Echipa noastră harnică a lucrat intens la dezvoltarea unor noi funcționalități în aplicație care să simplifice și mai mult modul de lucru în compania...

iFlow 2.7 – Descoperă pontajul real cu ora...

Cea mai așteptată funcționalitate din aplicația de pontaj iFlow a început să prindă contur. În iFlow 2.7 îți punem la dispoziție opțiunea de check-in...

iFlow 2.6 – Află ce este nou în...

Echipa iFlow muncește la dezvoltarea aplicației cu viteza luminii, așadar, îți oferim al doilea update din luna iulie. Obiectivul tău este și obiectivul nostru,...

Ne-am gândit la o soluție rapidă de a popula contul iFlow cu angajați. Majoritatea companiilor au tabele Excel cu salariații și datele acestora, de aceea, am creat opțiunea de import de date din Microsoft Excel în iFlow.

În iFlow adaugi 100 de angajați în același timp cu un singur fișier 

Companiile mari se vor bucura de această nouă opțiune, de acum adaugi un număr nelimitat de angajați în aplicație mult mai ușor. Respectă pașii de mai jos pentru a beneficia de un import de date corect.

La finalul paginii panou General, vei găsi opțiunea de Import Angajați, click pe butonul Import. Primul pas va fi să descarci fișierul șablon. Deschide-l și vei găsi un tabel Excel cu celule predefinite.

Import angajați Excel iFlow

ATENȚIE! Nu șterge nici o celulă din acest tabel și nu modifica denumirile acestora, dacă nu ai nevoie de anumite date care sunt predefinite în tabel, lasă celule necompletate.

Import din propriul tabel Microsoft Excel

Dacă deții deja un tabel Excel cu datele angajaților, poți copia aceste date în tabelul predefinit pentru aplicația de pontaj iFlow. Fii atent la ordinea informațiilor din tabelul pentru iFlow și transferă datele din propriul tabel corect.

Dacă folosești instrumentele Copy/Paste este necesar ca atunci când vrei să transferi date în tabelul iFlow, să selectezi Paste Options: Values, în felul acesta datele preiau formatul tabelului pentru iFlow. Toate datele trebuie să respecte formatul ZZ.LL.AAAA, altfel tabelul nu va putea fi importat, verifică aceste date înainte să începi procesul de copiere.  

Paste Excel iFlow

Adăugă numele angajaților corect, împreună cu celelalte date. Dacă dorești să oferi acces angajaților în aplicație trebuie să le adaugi adresa de e-mail și parola, iar la finalizarea procesului de import, aceștia vor avea conturile create.

După completarea tuturor celulelor cu informațiile dorite salvează fișierul și încarcă-l în iFlow, apoi apasă butonul Import. O să fi redirecționat pe panoul Angajați, unde poți verifica informațiile despre angajați sau le poți edita profilul de utilizator.

Știm cât de important este să ai toate informațiile angajaților tăi într-un singur loc, așa că lucrăm să îți ușurăm munca. Cu aplicația de pontaj iFlow, evidența angajaților devine simplă, ordonată și corectă. Încearcă și convinge-te!

Elisa S.
Elisa S.
După sute de convorbiri telefonice și zeci de întâlniri de tip brainstorming cu administratorii companiilor românești, pot spune că am experiența necesară pentru a te ajuta să eficientizezi procesele de muncă din compania ta. Spune-mi despre problemele întâlnite în administrarea personalului tău și împreună vom găsi o soluție ideală pentru tine și afacerea ta.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here