Web Analytics

iFlow 3.9.2 – Setări suplimentare pentru foaia de pontaj

În ultima lună echipa iFlow s-a concentrat pe dezvoltarea unor noi setări în foaia de pontaj. Pontajul a devenit acum mai ușor de personalizat de către companiile care folosesc iFlow. Pe lângă aceste funcționalități, s-au făcut mici reparații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Setări suplimentare pentru foaia de pontaj

Noile setări pentru foaia de pontaj vor veni în ajutorul mai multor companii. Indiferent de cât de atipic este pontajul la sfârșit de lună, iFlow are acum setări care pot ușura munca oricărui departament de HR.

Concediu afișat în zile

Dacă este activată această setare, în coloana de totaluri apare numărul de zile de concediu. Până în acest moment, totalurile erau calculate doar pe ore.

La ce te ajută? În cazul companiilor în care angajații au norme diferite de lucru (de exemplu: 8h, 12h, 24h), va fi foarte ușor de urmărit concediul în acest mod.

Pontaj completat până în prezent

Datorită setărilor existente în aplicație poți folosi pontajul ca și condică de prezență. Pe lângă afișarea orei de început/sfârșit pe baza programului de lucru setat, acum pontajul se va afișa doar până în prezent.

La ce te ajută? Informațiile se salvează în aplicație în momentul în care sunt adăugate, dar în pontaj acestea se afișează în timp real. De exemplu, angajatul adaugă un concediu de odihnă pentru săptămâna viitoare, dar astăzi pontajul nu afișează încă acest lucru, astfel este mai ușor de urmărit în timp real și în același timp pontajul funcționează simultan ca și o condică de prezență, pregătită oricând în cazul unui control ITM.

Concediul medical calculat cu un program de 8h

Evenimentele de tip concediu medical vor fi automat calculate cu un program de 8h în pontaj.

La ce te ajută? Indiferent de norma programului de lucru, concediul medical va fi calculat standard cu un program de 8h, conform legislației în vigoare.

Coloane fixe în pontaj 

Poate fi selectată opțiunea de a fixa coloane în pontaj pentru toate evenimentele active.

La ce te ajută? În cazul în care ai mai multe echipe și îți dorești ca foile de pontaj să fie identice, această setare îți va permite să faci asta. Toate coloanele din foaia de pontaj vor fi afișate pentru toate echipele, indiferent dacă au sau nu ore calculate în fiecare coloană.

Ore împărțite pe zile

Există opțiunea de a împărți orele pe zile pentru programul de lucru care se extinde de pe o zi pe alta. Așadar, orele vor fi împărțite între ziua în care începe tura de lucru și ziua în care se încheie.

La ce te ajută? Dacă în compania ta există schimburi care se întind de pe o zi pe alta, iFlow va calcula automat orele pentru fiecare zi în parte, orele de noapte vor fi împărțite corect, la fel și orele de weekend sau orele suplimentare. Datorită acestei setări vei putea înregistra în softul de salarii orele de muncă și vei putea face calculul salarial conform acestora. În plus, această setare te va ajuta să faci o planificare corectă din punct de vedere legislativ, prin acordarea timpului liber corespunzător pe zi. 

Printarea pontajului

Au fost adăugate setări pentru printarea pontajului. În partea de jos a setărilor de pontaj, se poate selecta să fie afișat antetul de tabel pe fiecare pagină, câte rânduri să fie pe prima pagină tipărită sau până la trecerea pe următoarea pagină.

La ce te ajută? Pentru companiile care au mai mulți angajați va fi mult mai ușor de urmărit dacă toate informațiile sunt corecte, deoarece poți avea capătul de tabel pe toate paginile printate.

Raport de ”Export date”

Ultimul raport de ”Export date” adăugat în aplicație este pentru utilizatorii softului de salarii Time. Acesta este acum disponibil pentru companiile care au nevoie de acest model pentru salarizare. Clienții iFlow pot solicita un raport de ”Export date” personalizat pe baza softului folosit.

Modificări și reparații

  • Companiile care vor avea nevoie de extinderea abonamentului de la o lună la alta, vor observa că sistemul îi va îndruma spre departamentul de contabilitate iFlow, care îi va ajuta cu modificarea abonamentului
  • Condica de prezență reală se afișează acum în întregime, indiferent de numărul de zile din lună
  • În istoricul cu schimbări din profilul angajaților se poate vedea cine a făcut schimbarea, la ce dată și ce anume a schimbat pentru intervalele de angajare
  • Opțiuni noi de afișare a programului de lucru (nume zi + dată)
  • Alte mici reparații care îmbunătățesc experiența utilizatorilor iFlow

Dezvoltarea aplicației iFlow

Echipa iFlow lucrează constant la îmbunătățirea aplicației, astfel încât să acopere necesitățile a câtor mai mulți clienți. Planul nostru este să ajutăm firmele să treacă la mediul digital cât mai ușor. Încercăm mereu ca sistemul să fie actualizat în funcție de mediul de lucru actual. Te invităm, mai jos, să te abonezi la newsletter pentru a fi la zi cu tot ce apare nou în aplicația noastră de pontaj!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.