Web Analytics

Integrarea iFlow cu Sodexo: Eficiență și Simplitate la Îndemâna Ta

Digitalizarea transformă modul în care conducem o afacere și echipa iFlow înțelege că instrumentele tale digitale trebuie să funcționeze în armonie. Din dorința de a-ți oferi cea mai fluidă și eficientă experiență, ne mândrim să-ți anunțăm integrarea iFlow cu Sodexo.

Comandarea tichetelor de masă de la Sodexo devine o sarcină lipsită de griji și etape suplimentare, deoarece procesul este acum simplificat și automatizat. Legătura între aplicații se face printr-o cheie API iar procesul de comandă a tichetelor de masă se desfășoară astfel:

  • Deschizi aplicația iFlow și stabilești programul de muncă și valoarea pentru tichetele de masă ale angajaților tăi
  • iFlow calculează automat suma care va fi primită la sfârșitul lunii de către fiecare angajat, în calitate de bonus, pe baza informațiilor prestabilite
  • Apoi, cu un simplu click pe „Comandă tichete” în raportul tichetelor de masă, toate aceste informații se trimit direct către Sodexo.

Simplu, nu-i așa? Iar partea cea mai bună este că în viitor, vom adăuga la integrare și posibilitatea de a comanda cardul de tichete direct din iFlow atunci când vei avea angajați noi sau cardurile existente vor expira. Cu această integrare, eliminăm operațiile manuale, îmbunătățim acuratețea datelor și te ajutăm să te concentrezi pe aspectele esențiale ale afacerii tale.

Clienții iFlow care încă nu folosesc tichete de masă, dar își doresc sau cei care vor să schimbe furnizorul actual, se bucură de oferte personalizate din partea colaboratorilor noștri de la Sodexo. Dacă îți dorești să afli mai multe detalii, contactează-ne, și te vom pune în legătură cu persoanele responsabile.

Deja folosești Sodexo?
Scrie-ne un e-mail pentru a-ți explica cum poți beneficia la maximum de noua integrare. Nu pierde oportunitatea de a eficientiza gestionarea resurselor umane. Fă pasul acum!

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.