Web Analytics

Management concedii și angajați sezonieri cu iFlow

Știm cu toții că vara este perioada concediilor. Pentru departamentul de resurse umane, managementul concediilor poate deveni dificil și un proces haotic, care lasă loc de greșeli. iFlow este un soft care eficientizează întregul proces: cererea, aprobarea, respingerea sau schimbarea perioadei, evitarea suprapunerilor și mai ales transmiterea informațiilor în pontaj.

Întregul proces devine simplu și eficient cu aplicația de pontaj și HR iFlow. Planificarea concediilor este rapidă și eficientă. Fluiditatea informațiilor nu se compară cu metodele clasice, care presupun apeluri telefonice, mail-uri, cereri scrise care trebuie verificate, aprobate manual și ulterior adăugate în diferite fișiere Excel. 

Și mai ales, nu mai ești obligat să verifici informații în locuri diferite, de exemplu: 

Fără iFlow

George își depune o cerere de concediu pentru 10 zile lucrătoare. Maria, responsabilul HR, a primit cererea sa, dar înainte să o aprobe ea trebuie să verifice dacă mai există o cerere de concediu pentru perioada aceea, făcută de cineva din echipa lui George. Observă că din nefericire, nu are cine să îl înlocuiască. Maria este nevoită să îl contacteze telefonic pe George și să îi explice situația. Acesta urmând să revină ulterior cu o nouă cerere. 

Cu iFlow

Cu ajutorul iFlow, George nu ar fi depus în primul rând cererea de concediu. Ar fi văzut că singurul său înlocuitor are deja programat concediu în perioada aceea. Atât George, cât și Maria ar fi salvat timp prețios dacă ar fi lucrat direct în aplicație.

Managementul angajaților sezonieri

În perioada de vară, multe companii aleg să angajeze personal sezonier. Fie datorită volumului mai ridicat de lucru, fie pentru posibilitatea de a oferi concedii angajaților fără a perturba workflow-ul din companie.

Aplicația iFlow ajută companiile în această situație, deoarece procesul de adăugare și inactivare a angajaților este rapid și simplu. Odată adăugați, angajații de vară vor avea acces la planificarea programului de lucru și la informații legate de zilele de concediu.

Condica de prezență se va actualiza automat odată cu pontajul angajaților și compania ta va fi mereu pregătită de controlul ITM. Vei avea toate rapoartele și cererile în format digital, ușor de accesat și printat.

iFlow – sistemul perfect pentru organizarea și managementul concediilor

iFlow ajută peste 100.000 de angajații să își completeze cererile de concediu cu doar câteva click-uri. Programează un demo gratuit cu un specialist iFlow și află exact cât de ușor și rapid poți implementa aplicația în compania ta.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.