Web Analytics

Planificarea reală a concediilor în iFlow

Planificarea concediului de odihnă a angajaților este o sarcină obligatorie pentru fiecare organizație. De regulă, această procedură necesită mult timp alocat și prudență din partea persoanei responsabile. Cu scopul de a simplifica procesul de repartizare a concediului, am implementat o nouă funcționalitate a aplicației iFlow și anume, programarea reală a concediilor. 

Deci, în ce constă acest update? Planificarea reală a concediilor este utilă pentru a avea mereu o evidență actualizată la zi, referitoare la zilele sau perioadele de concediu de odihnă a angajaților. Toate evenimentele de CO aprobate se afișează în raportul de concedii, iar softul iFlow face singur calculele. 

Ca rezultat, administratorul contului are o imagine clară și lipsită de erori despre concediile angajaților. Un alt beneficiu major constă în faptul că raportul poate fi vizualizat și pe anii precedenți sau pe anul următor. 

Această funcționalitate este utilă atât în organizațiile care alocă zilele de concediu pe o perioadă predefinită, cât și în cele care au optat pentru modelul de concediu fracționat. Raportul de planificare reală ajută de asemenea la evitarea suprapunerii concediilor sau a folosirii unui număr prea mic de zile de odihnă într-un an calendaristic. Totodată, acesta poate fi descărcat sau printat direct din aplicație. 

Datorită iFlow, nu vei mai pierde timpul cu calcule manuale, verificarea cererilor, identificarea erorilor în planificare și alte proceduri care pot fi făcute cu un singur click în aplicație, iar raportul de planificare reală a concediilor va fi mereu la dispoziția ta.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.