Web Analytics

Necesitatea planificării programului de lucru în companii

Planificarea programului de lucru pentru angajați înseamnă, de cele mai multe ori, muncă intensă și stres. Verificarea turelor și calcularea orelor planificate pe fiecare angajat în parte, poate să fie o reală bătaie de cap. Cu iFlow realizarea planificării se efectuează automat, aplicația calculând orele alocate, iar dacă numărul de ore depășește totalul orelor lucrătoare pe luna respectivă, iFlow te va notifica. Cu ajutorul Generatorului pentru programul de lucru, rotația schimburilor se face automat.

De ce să utilizezi planificarea?

Dacă angajații din companie nu sunt plătiți la minut, planificarea e un lucru esențial ce se află la baza fiecărei firme. Planificarea simplifică munca personalului din salarizare, oferind un pontaj perfect, fără a mai fi nevoie de intervenție manuală asupra lui la finalul lunii. Cu ajutorul planificării, alocarea orelor de muncă se face respectând norma de lucru pe angajat, în plus având control absolut asupra orelor suplimentare.

În ceea ce privește salarizarea, cea mai mare dificultate în acest proces este să înregistrezi timpul corect pentru fiecare angajat. Când programele tuturor angajaților sunt similare, lucrurile sunt simple, de exemplu, un program de lucru de 8 ore de luni până vineri. Cu toate acestea, atunci când afacerea implică munca în schimburi cu ore și reguli specifice, ore suplimentare frecvente și multe excepții de la orele normale, este nevoie de o soluție care poate obține salarii echitabile și pe termen scurt.

Avantajele planificării programului de lucru în iFlow

Planificarea din iFlow te ajută să ai o foaie de pontaj pregătită pentru salarizare, calculată și completată automat. După alocarea orelor pe fiecare angajat în parte, softul calculează orele pe care angajații le au planificate să muncească. În cazul în care angajatul nu își atinge numărul maxim de ore conform planificării,  vei fi notificat direct în aplicație. 

Ai acces oricând la planificarea din lunile precedente, sunt stocate automat în contul iFlow și sunt disponibile la orice oră. Acest lucru te ajută să realizezi planificarea pentru următoarele luni eficient, având toate informațiile într-un singur loc.

Simplitatea utilizării planificării în iFlow

Din panoul program de lucru se realizează planificarea angajaților.  Alocarea programului de lucru se face foarte simplu. Printr-un simplu click aloci salariaților schimbul pe care dorești să-l efectueze. Dacă programul de lucru al angajaților tăi respectă un anumit tipar, creează acest model și în aplicație și alocă-l personalului pe o perioadă de un an.

De ce iFlow?

Comparativ cu alte softuri, planificarea în iFlow este concepută special pentru ca utilizatorii să o folosească eficient, fluiditatea și modul ușor de folosit făcându-se remarcate în experiența utilizării. Cu iFlow ai acces la toate datele despre programul angajaților de pe orice dispozitiv, de oriunde te-ai afla. Echipa iFlow îți pune la dispoziție 15 zile de testare a aplicației pentru a te convinge de simplitatea utilizării acesteia.

Programează o întâlnire live cu un specialist iFlow și află motivele pentru care iFlow este cea mai bună soluție de implementat în compania ta!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.