Web Analytics

Verifică pontările angajaților fără să investești în dispozitive scumpe

Încrederea este greu de câștigat, iar în cazul companiilor cu mulți angajați, din păcate acest lucru este ușor de pierdut. Există situații în care angajații nu își respectă planificarea, întârzie la program, sau absentează nemotivat. Dorința tuturor managerilor este de a avea o evidență cât mai clară și corectă a timpului efectiv petrecut la muncă de către angajați, iar cu iFlow acest lucru este posibil, prin pontaj cu captură foto.

Ești preocupat de faptul că angajații nu își respectă planificarea?

Folosind dispozitivul de pontaj iFlow, te asiguri că toți angajații vin la timp la serviciu, și se pontează corect de intrare și ieșire. Acum ai această garanție prin noua funcționalitate iFlow, aceea de a efectua o poză în momentul pontării fiecărui angajat. Această practică descurajează întârziatul sau schimbul de cartele între colegi și îi responsabilizează să își respecte programul de lucru alocat. Administratorul companiei poate verifica în contul său pontările angajaților și corectitudinea acestora prin vizualizarea pozelor din momentul pontării.

pontaj cu captură foto

Cum urmărești prezența angajaților în timp real prin opțiunea de pontaj cu captură foto?

Pentru a beneficia de toate datele adunate, iFlow le înglobează într-un raport dedicat care scoate în evidență aceste informații într-un mod ușor de vizualizat. Raportul Prezență reală este ușor de accesat, și conține date precum:

  • Numele angajatului care a efectuat pontarea
  • Data pontării
  • Ora de intrare
  • Ora de ieșire
  • Tipul de dispozitiv de pe care s-a efectuat pontarea (acesta poate fi web, telefon mobil, manual, shuttle, pipo)
  • Persoana care a făcut modificări sau a adăugat prezența unui membru de echipă
  • Alte detalii, unde e specificat: locația predefinită, locația GPS, și poza efectuată în momentul pontării.

Acest raport poate fi filtrat în funcție de datele pe care le doriți afișate, pentru a economisi timp, prin evidențierea celor mai importante informații.

Aplicația de pontaj & HR iFlow ajută companiile să aibă o evidență clară asupra pontărilor în timp real al angajaților. Acest proces este întregit de ultima funcționalitate dezvoltată special pentru a eficientiza monitorizarea angajaților. Opțiunea de pontaj cu captură foto oferă transparență totală în ceea ce privește verificarea identității persoanei în timp real.

Vrei să automatizezi procesul de pontaj din compania ta? Te invit la o discuție online cu un specialist despre cazul specific al companiei tale, și cum te ajută aplicația de pontaj & HR iFlow.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.