Web Analytics

Pontajul pe proiecte – management eficient cu iFlow

Ultima noutate în materie de pontaj este acum disponibilă în iFlow. Pontajul pe proiecte – varianta BETA poate fi testată de către toți clienții iFlow, află cum le activezi din Ghidul iFlow. Aplicația de pontaj devine instrumentul perfect de management, de care probabil nici nu știai că ai nevoie până acum. Urmărești cât timp își petrec angajații tăi pentru fiecare proiect, iar la final de lună te bucuri de rapoarte automate care îți oferă imaginea de ansamblu a organizației tale.

 „Timpul înseamnă bani”, spunea Benjamin Franklin. Expresia este arhicunoscută și a ajuns motto-ul multor lideri de business. Tot timpul este și acea resursă pe care toate afacerile o au. Din acest motiv, împărțirea corectă a acestuia a devenit unul dintre cei mai importanți pași pentru evoluția unei companii.

Într-o afacere singura metodă prin care poți atinge modul optim de funcționare este să începi să urmărești timpul și proiectele la care lucrează angajații tăi. Urmărirea timpului de lucru nu mai este importantă doar pentru salariul de la final de lună, deoarece prin pontajul pe proiecte poți să descoperi cum lucrează angajații din compania ta, unde sunt probleme și ce îți irosește prea mult timp?

Ce ai de câștigat prin folosirea pontajului pe proiecte?

În majoritatea afacerilor, costul efectiv al unei activităţi este proporţional cu durata sa. Așadar, cel mai important lucru care afectează costurile și câștigurile din compania ta este timpul. Cât durează să finalizăm proiectul, e nevoie să se ocupe mai multe persoane? Acestea sunt doar câteva întrebări la care le vei găsi răspunsul odată cu începerea monitorizării timpului lucrat pe fiecare proiect.

Măsori corect costurile și profitul

Cu ajutorul rapoartelor din iFlow vei putea vedea exact cât timp s-a petrecut pe fiecare proiect, iar ulterior poți lua decizii bine informate. Vei decide dacă e nevoie să aloci mai mulți angajați pe acel proiect, dacă ai nevoie de mai mult timp pentru a îl finaliza, etc. Un număr de ore realist te va ajuta și la calcularea ofertele de preț pe viitor.

Rapoartele individuale din iFlow vor putea fi atașate la diferite facturi ale clienților tăi pentru decontare sau plată. Tot din ele vei înțelege care proiecte au durat cel mai mult și dacă timpul tău a fost răsplătit mai bine comparativ cu un proiect care a durat mai puțin. Astfel de concluzii duc la dezvoltarea companiei tale și te transformă într-un antreprenor mai bun.

Planifici eficient munca angajaților = Compania ta evoluează

Eficiența duce la productivitate și productivitatea duce la creșterea performanței companiei. Ai nevoie ca angajații tăi să lucreze mai eficient, nu neapărat mai mult. Cum altfel să îți dai seama cât de potriviți sunt pe anumite proiecte, dacă nu monitorizezi timpul lor de lucru? Vei compara timpii de lucru pe anumite proiecte cu evoluția acestuia și vei putea lua decizii importante legate de fluxul de lucru.

Asigură transparența în întreaga companie

În calitate de administrator ai acces în timp real la informații privind activitatea angajaților tăi și poți afla rapid și ușor ce proiecte sunt în derulare. Angajații tăi se vor bucura de această nouă funcționalitate iFlow, deoarece a fost gândită special astfel încât să nu fie invadat spațiul angajatului. Aceștia pot înregistra oricând timpii alocați fiecărui proiect sau sarcini de muncă, fără a se simți urmăriți. Oferă libertate angajaților și bucură-te de beneficii!

Este pontajul pe proiecte soluția potrivită pentru compania ta?

Răspunsul e simplu: Pontajul pe proiecte e potrivit pentru orice companie care vrea să fie în legătură permanentă cu angajații săi.

Conform DeskTime, monitorizarea timpului de lucru este cel mai des întâlnită în domeniile IT, Marketing, Finanțe, Logistică și Vânzări. Dar pe baza testelor efectuate de echipa noastră, pontajului pe proiecte din iFlow se potrivește pe mult mai multe domenii. 

Compania ta activează în industria construcțiilor? Angajații tăi probabil au mai multe proiecte într-un singur oraș, proiecte diferite la aceeași companie sau ai angajați care sunt nevoiți să schimbe locațiile și proiectele de mai multe ori pe zi. În iFlow dacă ai 2 echipe pe șantierul unde se construiește un sediu comercial, vei știi cine lucrează la finisajele din interior și cine se ocupă de instalația electrică.

 „Managementul înseamnă conducerea eficientă şi eficace a unei activităţi. Din perspectiva aceasta, managerul nu poate face afaceri profitabile pentru firma de care răspunde dacă nu ştie să gestioneze eficient resursele. Iar timpul este o resursă economică preţioasă, pretenţioasă şi ireversibilă: timpul este cea mai rară resursă fiind neînlocuibil.” – Daniela Corodeanu în Managementul timpului

iFlow devine indispensabilă companiei tale

Noul mod de pontaj este unic pe piața din România, iar clienții iFlow sunt primii care vor putea începe să testeze acest sistem în companiile lor. Suntem siguri că aplicația va deveni metoda preferată pe care liderii de business o vor folosi pentru a-și împărți corect resursele. Începe să folosești pontajul pe proiecte chiar de acum și în curând vei avea acces la rapoarte complexe și personalizate pe proiectele tale.

Abia așteptăm să auzim părerea ta despre cel mai nou instrument de management și pontaj disponibil doar în aplicația iFlow!

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.