Web Analytics

Cum ții evidența angajaților dacă ai mai multe puncte de lucru?

De cele mai multe ori nu există o evidență clară asupra angajaților ce își desfășoară activitatea dintr-un punct de lucru în altul. Orele de intrare și ieșire devin aproape imposibil de contorizat în momentul în care angajații lucrează în diferite locații. Cu iFlow pontajul în diferite locații se efectuează simplu și ai toate datele actualizate în timp real de oriunde te-ai afla.

Ai acces la toate aceste date de pe propriul tău telefon, iar locația și ora nu vor mai fi o piedică în verificarea prezenței.Finalul lunii poate fi o adevărată provocare, însă cu iFlow nu mai este nevoie să calculezi și să completezi toate datele manual. Aplicația îți oferă toate aceste rapoarte, pe fiecare locație în parte, gata completate și calculate automat.

Cum să ții pontajul corect când ai mai multe puncte de lucru

În cazul în care compania ta are diferite puncte de lucru de unde angajații își desfășoară activitatea, în iFlow poți crea un număr nelimitat de locații. Astfel, în momentul în care angajatul ajunge la sediul unde e planificat să muncească, va putea alege locația din lista predefinită de către tine. În momentul pontării, pe lângă ora de intrare aplicația îi va prelua și localizarea GPS.

iFlow dispune de filtre pentru locații astfel încât să ai un raport complet pe fiecare locație în parte. Toate pontările angajaților vor fi transferate automat în rapoartele iFlow și numărul total de ore pontate va fi calculat de către aplicație, fără a mai fi nevoie de o intervenție manuală.

pontaj diferite locații

Pontajul în diferite locații este întâmpinat cel mai des în domeniul construcțiilor. Cum te poate ajuta iFlow?

iFlow este ideală pentru domeniul construcțiilor deoarece pe lângă numărul nelimitat de locații ce poate fi creat în aplicație, pontarea se poate realiza pentru mai multe locații într-o singură zi. Rapoartele pot fi filtrate pe fiecare locație în parte sau pe mai multe locații simultan.

Top 3 beneficii oferite de iFlow

  1. Pontajul clasic pe hârtie devine istorie prin utilizarea iFlow. Angajații se pot ponta singuri folosind telefonul mobil din locația în care își desfășoară activitatea.
  2. Tehnologia evoluează constant, însă nu toți avem acces la ea mereu, din diverse motive. Șeful de șantier poate ponta de pe propriul dispozitiv angajații care nu au acces în contul iFlow.
  3. Dacă totuși, pontajul de pe telefonul mobil nu se poate realiza nici de către un lider de echipă, iFlow dispune și de pontajul clasic cu cartelă, unde fiecare dispozitiv va fi redenumit în funcție de locația/șantierul pe care se află angajații. Comunicarea se face în timp real astfel că sunteți mereu la curent cu activitatea angajaților.

La finalul lunii ai rapoartele pregătite pentru salarizare, fără a mai fi necesară o intervenție manuală asupra lor. Rapoartele pot fi filtrate după locație astfel încât să ai o imagine de ansamblu asupra performanței fiecărui punct de lucru.

Asta nu e tot! iFlow dispune de multe alte beneficii pentru compania ta, cum ar fi:

  • Cu iFlow ai numeroase modalități de pontaj:
    • Pontaj self service, unde fiecare angajat se pontează cu telefonul mobil.
    • Pontaj realizat de către un șef de tură
    • Pontaj realizat cu cartele RFID
    • Pontaj folosind un cod PIN
  • Ai acces în timp real la ora de intrare și ieșire a angajaților, aplicația calculând automat totalul orelor muncite de fiecare angajat în parte. Toate metodele de pontaj în iFlow funcționează în paralel și ai rapoarte diferite în funcție de sursa de date selectată, pontările reale ale angajaților sau planificarea programului de lucru.
  • iFlow te va notifica dacă angajatul nu s-a pontat la ora planificată. Aplicația compară ceea ce ai planificat cu ceea ce au pontat angajații și te notifică în cazul în care există diferențe. Datorită transferului de date în timp real în contul iFlow, nu te vei mai întreba dacă angajații tăi respectă ora planificată să muncească.
  • Rapoartele finale filtrate pe locații îți vor oferi automatizarea de care ai nevoie pentru partea de salarizare. În cazul unui control ITM, condica de prezență este completată automat și o poți filtra exact pe locația la care ai nevoie.

Mai sunt și alte opțiuni?

Beneficiile utilizării iFlow nu se opresc aici! Pentru a face cunoștință cu soluțiile automatizate la probleme clasice, îți oferim 15 zile de testare gratuită. Pentru a intra în contact cu toate beneficiile pe care le oferă aplicația, te poți programa la un demo al aplicației folosind acest link, unde împreună cu un specialist poți descoperi lumea iFlow și avantajele pe care le oferă pentru tine și compania ta.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.