Web Analytics

Pontarea angajaților pe proiecte cu cartele RFID

O parte foarte importantă în managementul unei companii și a angajaților este monitorizarea productivității și a timpului petrecut de aceștia pe fiecare sarcină în parte. Pentru a măsura acești indici într-un mod simplu, folosește aplicația iFlow împreună cu dispozitivul de pontaj pe bază de cartele RFID. Acest dispozitiv electronic înregistrează prezențele angajaților la minut, iar în urma recentului update, permite pontarea cu cartelă direct pe proiectul sau sub-proiectul la care lucrează.

Vrei să ai o imagine de ansamblu asupra productivității angajaților?

Pontarea pe proiecte prin dispozitivul de pontaj face acest lucru posibil, și mai mult de atât, poți urmări cu exactitate cât timp se alocă fiecărui proiect în parte. Definești proiectele cu ușurință în aplicație, iar acestea vor fi afișate pe ecranul dispozitivului în momentul înregistrării prezenței. Funcționalitatea se potrivește perfect companiilor ai căror angajați nu sunt familiarizați cu tehnologia, dar își doresc să faciliteze procesul de pontare.

Simplitatea înregistrării prezenței pe proiecte este de necontestat. Angajații își folosesc cartelele proprii pentru a se ponta, și își aleg singuri proiectele la care lucrează în acel moment, din lista predefinită de proiecte și sub-proiecte.

Informațiile sunt transmise în timp real către iFlow, care generează rapoarte gata completate cu aceste date. Beneficiul acestei funcționalități este că acum nu afli doar ora de intrare și ieșire, însă și sarcinile pe care angajatul le-a îndeplinit în acest timp.

 

Află în timp real diferența dintre planificare și munca efectivă

Ar fi ideal ca fiecare membru de echipă să își respecte planificarea și să ofere productivitatea maximă de care este capabil. Pentru a cuantifica eficiența salariaților din timpul programului de lucru, pontarea pe proiecte și sub-proiecte este soluția potrivită. Astfel rămâi permanent informat în privința capacității de producție a fiecărui angajat. 

Vrei să afli de cât timp e nevoie pentru a finaliza o anumită sarcină, sau dacă e necesară alocarea mai multor resurse pe un anumit proiect? Cu iFlow obții aceste date din raportul dedicat prezenței pe proiecte.

Toate informațiile se actualizează în timp real pe măsură ce angajații își înregistrează prezența pe proiecte, iar tu le poți filtra pe echipe, locații și proiecte. Acestea sunt prezentate pe fiecare angajat în parte, împărțite pe zile, și cu totalul pe lună gata de descărcat și trimis spre responsabilul de salarizare.

Vrei să afli mai multe detalii despre aplicația iFlow și modul de eficientizare a pontajului prin dispozitive de pontaj? Programează o discuție ONLINE cu un specialist iFlow la o dată convenabilă pentru tine.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.