Web Analytics

Compania TagDiv, producătoarea aplicației iFlow – premiată la gala Topul Firmelor

Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală.

Ajunsă la ediția a XXV-a, Topul Firmelor 2017 a fost o gală mult așteptată de către toți agenții economici din județul Alba.

Premiul iflow premiata la gala topului judetean al firmelor 2017

Producătoarea iFlow – premiată la gala „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2017”

Anul centenarului aduce pentru fondatorii iFlow, Marius și Radu, rezultate excelente în afacerile întreprinse în domeniul IT.

În data de 15 noiembrie a avut loc la Alba Iulia gala de premiere a firmelor de top. Gala este organizată de către Camera de Comerț Alba. Evenimentul a găzduit 1751 de agenți economici, din care 47 în domeniul Cercetare, Dezvoltare și High Tech.

Compania TagDiv(fondatoare iFlow) este cea mai mare producătoare de teme de WordPress din România, iar acum a creat un nou program de pontaj online – iFlow.

Premiul Marius iflow premiata la gala topului judetean al firmelor 2017

 „Am ajuns cunoscuți cu temele pentru WordPress create, dar acum ne dorim să ieșim din zona de confort și să încercăm și piața din România cu noua aplicație de pontaj iFlow. Suntem mândri că am participat la gala ”Topul Județean al Firmelor” și că munca noastră este apreciată. Asta ne va ambiționa să ne ridicăm în continuare la nivelul așteptărilor clienților noștri și să ușurăm munca antreprenorilor prin softurile create”,  povestește Marius Pădureanu.

 „În fiecare lună, stăteam ore în șir închis într-un birou punând în ordine cereri de concediu, învoiri, concedii medicale, ore suplimentare. Dintr-o dată, am decis că avem nevoie de o soluție eficientă pentru administrarea personalului. Așa am ajuns să dezvoltăm aplicația de pontaj online iFlow. Fiind testată în primul rând de noi, am personalizat-o în funcție de nevoile companiei noastre. După lansarea aplicației am primit feedback valoros, ceea ce a dus la îmbunătățirea aplicației iFlow. Echipa lucrează permanent pentru a face din iFlow o aplicație complexă”, relatează Radu Oprea.

Marius Radu poza iflow premiata la gala topului judetean al firmelor 2017

Ce coordonate folosește gala Topul Județean al Firmelor, pentru acordarea premiilor

Rezultatele economico-financiare pentru anul 2017 au stat la baza premiilor câștigate de către agenții economici din județul Alba.

Clasamentul judeţean al firmelor este analizat şi validat de o comisie a topului de firme.  Comisia este numită de către conducerea Camerei de Comerț și Industrie județeană. Clasamentul validat devine topul judeţean de firme. Informaţiile despre firmele din topul judeţean sunt actuale la momentul validării acestuia.

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care fondatorii iFlow sunt premiați de Camera de Comerț și Industrie Alba.

Compania tagDiv(producătoare iFlow) cu 18 angajați, programatori și web designeri se numără printre primii 10 autori de teme WordPress pe plan mondial pe Envato Themeforest Market. tagDiv este cea mai mare producătoare de teme din România cu peste 87.000 de clienți la nivel internațional.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.