Web Analytics

Compania noastră a fost premiată pentru al 5-lea an consecutiv la gala „Topul Județean al Firmelor”

Peste 1.800 de companii de succes din județul Alba au fost premiate ieri, 14.11, la gala Topul Județean al Firmelor, organizată de către Camera de Comerț și Industrie Alba. A fost o mândrie să participăm la acest eveniment alături de marile companii din județul nostru. Ne dorim să mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Alba pentru susținerea și sprijinul acordat!

Am fost premiați și în acest an cu locul 1 pentru domeniul nostru de activitate și anume “Activități de realizare a soft-ului la comandă”, suntem onorați de acest lucru și motivați pentru a continua pe acest drum. 

Evenimentul a fost o ocazie bună de networking între reprezentanții celor mai de succes companii din județul nostru. Am ascultat planurile de viitor ale primarului nostru, dl Voicu, în ceea ce privește companiile din județul Alba. Dar, cel mai tare mi-a atras atenția un subiect discutat în cadrul galei și anume importanța digitalizării în cadrul companiilor românești și despre faptul că încă suntem foarte în urmă la acest capitol. 

Digitalizarea este viitorul companiilor de succes

Am scris de multe ori despre acest subiect dezbătut din ce în ce mai des. Companiile românești ar trebui să devină mult mai deschise la nou și să accepte intrarea în era digitală. Încă suntem în urmă la acest capitol și agenții economici nu realizează cât de mult pierd din acest motiv. 

Resursele umane devin din ce în ce mai prețioase datorită crizei de personal, iar o companie în criză de personal nu va putea niciodată să avanseze și să evolueze. De aceea, cea mai bună variantă pentru a rezolva această criză este digitalizarea proceselor de muncă. 

Tehnologia vă va ajuta să scăpați de procesele de muncă care nu necesită atenția umană și veți păstra personalul pentru lucrurile cu adevărat importante. Eficiența va crește, angajații vor fi mulțumiți de rolul important în companie și de faptul că vor scăpa de corvoada proceselor manuale, greoaie și ineficiente. Economisiți bani și creșteți productivitatea întregii companii.

Ai grijă de angajații tăi – Digitalizează!

Am stat de povești cu multe companii și cu mulți angajați ai departamentelor de resurse umane și contabilitate, concluzia nu e deloc una bună. Angajații de cele mai multe ori nu se plâng și nu transmit superiorilor greutățile pe care le întâlnesc în munca de zi cu zi. De aceea, mulți angajatori nu își explică de ce unii angajați părăsesc pur și simplu compania, aparent fără motiv. 

Departamentul de resurse umane al unei companii are un rol foarte important, realizează legătura dintre angajator și angajați. Dacă angajații departamentului HR fac o treabă excelentă, acest lucru se va vedea și în rezultatele companiei și anume, se va putea observa o creștere economică. În schimb, dacă departamentul HR este îngreunat cu o mulțime de sarcini manuale, repetitive, aceștia nu vor putea să-și execute rolul lor din cadrul companiei și acea companie va avea de pierdut, mai ales din punct de vedere financiar. 

Alege aplicația de pontaj & HR iFlow

Știm și noi ce înseamnă procesele manuale și cât de mult timp poate consuma evidența timpului muncit de către angajați, evidența concediilor și a altor sarcini de acest gen. iFlow a fost dezvoltată dintr-o nevoie a companiei noastre. Ne-am dorit în primul rând să scăpăm de procesele manuale de muncă, dar ne-am dorit și transparență și flexibilitate. Aceste lucruri nu le poți obține de la Excel și nici de la foi/caiete/dosare. Aveam nevoie să ne putem accesa datele în timp real, de oriunde ne-am afla. Aveam nevoie să fim conform legislației în vigoare. Suntem o companie IT, așa că ne-am făcut propriul produs – aplicația de pontaj & HR iFlow.

Avem deja un an de la lansarea aplicației în România și ne mândrim cu peste 2300 de companii înregistrate. Zilnic suntem contactați de către agenți economici care își doresc să scape de corvoada managementului de personal și de stivele de documente. Suntem mândri de faptul că putem să-i ajutăm. 

Obiectivul nostru este să aducem digitalizarea în companiile românești, nu este ușor, dar încă avem speranță că agenții economici români vor realiza cât de importantă este digitalizarea pentru succesul companiilor. Ne dorim să ajutăm și organizațiile de stat în acest sens, deoarece și ei au o nevoie foarte mare de digitalizare. 

Suntem aici pentru companiile din județul Alba

Ne-ar plăcea să începem schimbarea și aici, la noi acasă. Am văzut aseară foarte multe companii de succes premiate în cadrul galei și suntem mândri să le fim alături. Ne-am propus să stăm de povești cu cât mai multe firme din județul nostru și să dezbatem beneficiile utilizării unei soluții de pontaj & HR. Pentru început, vă invit să testați gratuit aplicația noastră iFlow!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.