Web Analytics

Update 5.1. – Înregistrare prezențe offline

Atunci când lucrăm la o funcționalitate nouă, când aceasta ajunge de la stadiul de idee la a fi pusă în aplicare, luăm în considerare utilitatea în primul rând. În ultima perioadă ne-am întâlnit destul de des cu o problemă comună în companii din diverse industrii – aceea a lipsei de internet și imposibilitatea înregistrării prezenței pe dispozitivele de pontaj iFlow

Pentru a rezolva aceste inconveniențe, am reușit să programăm dispozitivele de pontaj să înregistreze prezența chiar și fără o conexiune stabilă la internet. Angajații se pontează ca de obicei prin simpla scanare a cartelei și datele sunt păstrate în siguranță până în momentul când revine internetul. Atunci datele sunt transferate în aplicație, iar întreg procesul se realizează instant. 

Păstrează evidența pontajului chiar și fără internet

iFlow 5.1. vine cu o funcționalitate nouă, aceea de înregistrare prezențe offline. Companiile cu puncte de lucru schimbătoare sau instabile din punct de vedere al conexiunii la internet, nu mai trebuie să-și facă griji. Dispozitivele iFlow funcționează la fel ca întotdeauna, iar superiorii beneficiază de aceleași date precise, chiar dacă nu în timp real. Informațiile se păstrează în fișiere securizate și pot fi mai apoi vizualizate în rapoarte de prezență complete și generate automat. 

Integrare posibilă între iFlow și sistem de control acces Suprema

Aplicația iFlow este compatibilă cu sistemul de control acces Suprema, pentru o monitorizare mai eficientă a prezenței angajaților la locul de muncă. Suprema are diferite metode de control acces, acestea fiind:

  • Turnicheți
  • Pontare cu cartele RFID
  • Pontare pe bază de amprentă
  • Pontare prin recunoaștere facială

Accesul în companie pe bază de turnicheți este o metodă des întâlnită de intrare și ieșire de la locul de muncă. Prin integrarea iFlow cu Suprema, este ușor de realizat comparația dintre ora la care angajatul a intrat în companie și ora la care a început munca propriu zisă. De acum ai date precise și relevante despre productivitatea angajaților.  

Pontarea pe bază de amprentă sau cartelă RFID este de asemenea o variantă de înregistrare prezență cu Suprema. Indiferent de metoda aleasă, datele se transferă în timp real spre iFlow, iar superiorii pot vedea diferența de timp dintre accesul în companie și începerea muncii. 

Suprema are de asemenea pontare prin dispozitive de recunoaștere facială. Și acestea sunt compatibile cu iFlow, și oferă precizie la înregistrarea prezenței. Integrarea posibilă dintre sistemul de control acces și aplicația de pontaj iFlow oferă siguranța că timpii de lucru se consemnează corect și rapoartele generate sunt precise. 

Pentru ofertă personalizată de integrare iFlow cu Suprema, contactează-ne la [email protected], și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.