Web Analytics

Update 5.1 – Raport de evaluări angajați

Nu demult am dezvoltat în iFlow un modul de evaluare angajați. Acesta este unealta perfectă pentru a măsura gradul de mulțumire al angajaților și modul în care își desfășoară activitatea în companie. Însă aceste informații sunt de prisos fără un raport complet cu toate datele adunate. Acum acest raport de evaluări există în iFlow și este foarte ușor de vizualizat și analizat.

Raportul de evaluări cuprinde toate răspunsurile oferite de angajații evaluați, concentrate în grafice simple și corecte. Orice superior își poate face o idee de ansamblu asupra împlinirii profesionale a angajaților, deoarece interpretarea datelor este simplificată considerabil de raportul generat de iFlow. 

raport evaluari angajati

Evaluarea periodică nu trebuie să fie o corvoadă pentru manageri la fel cum nici angajații nu au motive să se teamă. Această practică se folosește pentru a îmbunătăți performanța angajaților, pentru a stabili criteriile de mărire a salariilor, urmărirea parcursului profesional al angajaților și să îmbunătățească strategia organizației, făcând planuri mai solide pentru viitor. 

Un raport de evaluări scoate la iveală și aspecte mai puțin plăcute referitoare la performanța angajaților, însă și lucrul acesta trebuie considerat un beneficiu. Evidențierea și înlăturarea factorilor perturbatori sau deprinderilor nesănătoase dintr-o companie rezultă într-un mediu de lucru mai solid, mai transparent și aduce doar avantaje pe termen lung. 

raport de evaluări

Cum se vizualizează datele din raportul de evaluări? 

Există mai multe metode e a vedea ce răspunsuri au oferit angajații la întrebările din evaluări. Acestea sunt grupate în grafice cu răspunsuri numerice, pie charts cu procente și texte pentru întrebările deschise.

iFlow pune la dispoziție filtre pentru a selecta răspunsurile la o întrebare anume, și pagini (tabs) separate pentru sumar, întrebări sau evaluări individuale. Toate informațiile sunt ușor de accesat și interpretat și în urma lor se pot stabili planuri bine puse la punct și lua măsuri în consecință de cauză. Pentru a afla toate detaliile despre cum se folosește modulul de evaluări, accesează articolul acesta din ghidul nostru de utilizare.

*Modulul de evaluări face parte din pachetul Business și este contracost. Pentru oferte personalizate contactați-ne la [email protected] și vom răspunde în cel mai scurt timp.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.