Web Analytics

Update 7.1 – Securitatea documentelor cu 2FA 

În lumea dinamică a tehnologiei și a afacerilor, adaptarea la schimbările continue este esențială pentru a rămâne competitiv. Cu această viziune în minte, echipa iFlow este încântată să îți prezinte ultima actualizare majoră a aplicației noastre – Update 7.1.

2 Factor Authentication – Documente

Știm cât de important este pentru tine să protejezi informațiile confidențiale ale companiei. De aceea, am implementat autentificarea în doi pași pentru documente.

Spre exemplu, este un instrument util în protejarea contractelor angajaților! Prin setarea 2FA pentru folderul de contracte, te asiguri că nicio persoană neautorizată nu va avea acces de vizualizare. În acest fel, integritatea datelor este garantată, și tu poți lucra liniștit, știind că informațiile sunt în siguranță.

Programul iFlow Referral: Împarte și Câștigă!

Programul iFlow Referral este modul nostru de a spune „Mulțumesc!“ fiecărui utilizator care împărtășește avantajele aplicației iFlow cu alte companii. Fiecare utilizator al aplicației iFlow are acces la un link de recomandare personalizat, pe care îl poate trimite companiilor interesate de optimizarea fluxurilor lor de lucru. Este simplu: pentru fiecare companie care se înregistrează prin link-ul tău, vei primi vouchere pentru aplicația eMAG. Mai multe companii = mai multe vouchere! Află detalii aici.

Mesagerie îmbunătățită

Cu căsuța de mesaje special elaborată, vei primi notificări și mesaje importante direct în aplicația iFlow. Fie că este vorba de actualizări sau sfaturi utile, totul va fi la îndemâna ta, într-un format ușor accesibil și organizat.

Fiecare actualizare iFlow este concepută pentru a-ți îmbunătăți experiența. Încearcă-le în contul tău chiar acum iar pentru orice întrebări nu ezita să ne contactezi.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.