Digitalizarea ne permite în ziua de azi să rămânem conectați cu mediul înconjurător în permanență, fie el serviciu, familie, sau prietenii apropiați. Aceasta înseamnă că putem să accesăm date de oriunde ne aflăm, să fim informați în permanență cu se întâmplă în orice colț al lumii, și să primim răspunsuri la întrebări, instant, fără prea multă căutare. În tot mai multe industrii se produce schimbarea spre automatizare, iar numeroase aplicații vin în ajutorul companiilor pentru eficientizarea diferitelor procese. La fel și-a propus și iFlow 4.9, prin ultimul update.

Notificări prin e-mail pentru prezența reală a angajaților

iFlow și-a propus să rămână mereu în pas cu tendințele, iar actualizările regulate vin ca o recunoaștere a acestora. Cea mai importantă actualizare în aplicație este aceea că ajută managerul să rămână conectat cu echipa pe care o coordonează, cu angajații individuali, și să afle mereu detalii despre prezența acestora la locul de muncă. 

Notificările prin e-mail sunt de acum disponibile oricărui manager care vrea să afle când un angajat s-a pontat din locația greșită sau dacă a întârziat. Aceste două lucruri sunt foarte importante într-o companie, iar aflându-le în timp real îi oferă superiorului avantajul de a lua o decizie exact în momentul producerii unui astfel de eveniment. 

iFlow permite selectarea canalului prin care să se primească notificările, pe e-mail, aplicație sau ambele. Iar pentru simplificarea acestui proces, de acum se poate alege o adresă de e-mail unică pentru aceste notificări, indiferent de câte conturi există active în cadrul unei singure companii. Pentru un manager care coordonează mai multe echipe în conturi diferite, această setare este utilă în contextul în care toate înștiințările vin pe o singură adresă.

Pentru a afla cum se configurează aceste setări, accesează acest articol.

Asocierea proiectelor cu dispozitive sau echipe

Pontarea pe proiecte a devenit indispensabilă în companii din diverse industrii. Măsurarea timpului petrecut pe sarcini specifice este un aspect important în planificarea resurselor fizice și de personal. La iFlow am luat în calcul această parte a monitorizării productivității, și actualizările recente aduc setări indispensabile companiilor care vor să urmărească eficiența angajaților prin dispozitive de pontaj. 

Schimbările produse în sistemul dispozitivului permit vizualizarea proiectelor de către angajați în funcție de echipă sau de locația acestuia. Prin această setare se urmărește simplificarea pontării de către membrii anumitor echipe, pe dispozitivul cel mai aproape de stația lor de lucru. 

Exemplu: Într-o companie de producție, se pot instala dispozitive de pontaj în fiecare hală, sau și mai specific, pe fiecare linie. Pentru fiecare activitate desfășurată, se selectează proiectele în curs, iar angajații se pot ponta ușor și rapid, fără să caute printr-o listă vastă de proiecte care nu îi privesc. Poți aplica această setare pe echipe, sau și pe echipe și dispozitive, atâta timp cât proiectele sunt comune. Astfel, supervizorul află în timp real cât timp s-a alocat fiecărei activități, iar periodic, să genereze rapoarte completate automat cu aceste informații. 

Monitorizarea productivității este floare la ureche având aceste setări la îndemână. Rapoartele iFlow pot fi filtrate atât în funcție de locație, echipe, sau proiecte, iar datele înregistrate sunt corecte și gata de trimis spre salarizare. 

Citește totul despre asocierea proiectelor cu dispozitive sau echipe, din acest articol.

Alte modificări utile

Verificare rapidă a prezențelor neîncheiate

Sunt situații în care unul sau mai mulți angajați uită să își consemneze ieșirea de la serviciu. Pentru a corecta rapid aceste mici erori, acum există posibilitatea de a afla care angajați au omis această acțiune. Dintr-un singur click, se pot afișa intervalele de timp deschise, pentru ca liderul de echipă sau managerul să poată înștiința angajații în legătură cu acest lucru, sau să închidă chiar ei prezențele neîncheiate.

Rapoarte complexe ușor de descărcat și interpretat 

Într-o companie cu angajați numeroși, compilarea și intepretarea datelor din pontaj este de multe ori o muncă obositoare și consumatoare de timp. Însă nu și cu iFlow! Aplicația generează rapoarte completate cu informațiile necesare în timp real, iar prin câteva click-uri, acestea sunt gata de descărcat. Pe fiecare pagină scoasă la imprimantă va apărea echipa și luna din care a fost extras raportul.

Raportul Prezența reală devine mai cuprinzător

Raportul Prezența reală este mai cuprinzător începând de acum. Asta înseamnă că se pot selecta coloane cu informații în plus pentru a fi afișate. De la nume complet, tipul de terminal folosit la pontare, locația GPS, poza de start și de încheiere, și multe altele, sunt acum disponibile de a fi adăugate în raportul Prezența reală. Pentru a afla toate setările disponibile în raportul Prezență reală, accesează acest articol.

Selectare ușoară a tuturor angajaților

Experiența utilizatorului este importantă pentru noi, iar pentru a-i ajuta, am adăugat un buton de Select all în meniul Angajați. Prin simpla apăsare a acestuia, se selectează toți membrii unei echipe, simplificând astfel realizarea de modificări în acest panou. Mutarea angajaților dintr-o echipă în alta este acum un proces rapid și ușor de îndeplinit.

Opțiune de Căutare în filtrele din Pontaj

Pentru a facilita navigarea prin aplicație, și mai ales în contextul filtrării rapoartelor pentru a ajunge la informații relevante, am adăugat funcția de Căutare. Astfel, se salvează timp prețios atunci când datele trebuie filtrate după proiecte, echipe sau locații. În căsuța de căutare se scrie proiectul dorit și acesta apare, putând fi selectat rapid.

Vizualizarea parolei la setarea acesteia 

Ca fiecare utilizator să fie sigur de corectitudinea parolei pe care o completează, de acum există opțiunea de a o vedea în timp ce este scrisă.

Alte îmbunătățiri și reparații

  • S-a adăugat coloana de Creat în setările rapoartelor. Acum există posibilitatea de a importa o coloană cu data în care s-a creat un anumit user.
  • Îmbunătățiri de aspect și CSS.
Eliza C.
Eliza C.
Creativitatea și veselia sunt punctele mele forte. Pasiunea pentru scris se combină cu entuziasmul meu pentru cunoaștere, împingându-mă mereu în afara zonei mele de confort. Scrisul mă ajută să descopăr lucruri noi, făcând întotdeauna o cercetare amănunțită în prealabil, îmbogățindu-mi astfel intelectul și abilitățile de înțelegere.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.