Web Analytics

Variantele disponibile ale aplicației de pontaj & HR iFlow

Aplicația iFlow a fost construită în așa fel încât să poată fi folosită de pe orice dispozitiv. PC, tabletă sau telefon? iFlow se pliază perfect, astfel încât angajații tăi se pot ponta și adăuga cereri de concediu de oriunde, iar tu ai oportunitatea să accepți cererile rapid și să verifici prezența angajaților tăi la muncă.

UNDE GĂSEȘTI APLICAȚIA iFLOW?

iFlow disponibilă online din browser

Simplu si rapid de accesat de pe orice dispozitiv direct din browser. Trebuie doar să te asiguri că ai acces la internet, să deschizi browser-ul (Chrome, Firefox, Opera, Safari, etc) si să accesezi linkul www.iflow.ro.

Îți recomand să nu folosești iFlow de pe Internet Explorer, deoarece s-ar putea să nu te poți bucura de toate beneficiile aplicației.

Extensia iFlow pentru Google Chrome

Dacă browserul tău de preferință este Chrome, poți instala extensia iFlow din Magazin Google Chrome. Vei avea logo-ul iFlow direct în browser si cu un singur click ajungi direct în contul tău.

Aplicația iFlow pentru desktop și mobil

iFlow pentru Desktop

Poți avea iFlow direct pe desktop, fără să mai fi nevoit să accesezi un browser.  Descarcă direct aplicația iFlow pentru desktop de aici. Vei avea aplicația pe ecranul PC-ului sau laptop-ului tău. Cu un singur dublu-click ești pregătit să te pontezi sau să adaugi cereri de concediu.

iFlow pentru Mobil

Găsești aplicația iFlow pe Google Play Store. Aceasta poate fi folosită de către toate dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android, începând cu versiunea 8.0 Oreo.

Pentru utilizatorii de iPhone, aplicația poate fi descărcată din App Store. Este necesar minim iOS 14.0 pentru a putea fi folosită fără nicio problemă, iar utilizatorii se pot bucura de aceeași versatilitate și rapiditate direct de pe telefonul propriu.

O alegere perfectă pentru companiile care au angajați pe teren. Pontajul este corect și real din orice locație. Cel mai util este faptul că aplicația iFlow va înregistra și locația GPS a angajaților tăi în momentul în care se pontează.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.