Web Analytics

Zile libere legale 2022

Planificarea programului de lucru într-o companie se transformă uneori într-un efort exagerat. Însă dacă avem datele necesare, aceasta poate fi ușor de conceput și realizat. Având o imagine clară asupra câte zile lucrătoare și sărbători legale sunt în anul 2022, planifici eficient programul de lucru pentru angajații companiei.

*Dacă ai nevoie de ajutor în planificarea programului de lucru, există o soluție simplă: automatizarea proceselor de HR și eficientizarea timpului alocat acestora cu aplicația de pontaj si HR iFlow!

Află din tabelul de mai jos exact câte zile lucrătoare sunt în anul 2022 și câte ore includ acestea. Analizând acest calcul al zilelor lucrătoare, observăm că un angajat cu normă întreagă va lucra un număr de 2008 ore, iar un angajat cu jumătate de normă lucrează 1004 ore. Aceste informații devin utile când planifici activități în cadrul companiei, sau în calitate de angajat, calculând cu mai mare ușurință valoarea unei ore de muncă.

Câte zile libere legale sunt în anul 2022?

În anul 2022 sunt 15 sărbători legale. Acestea se împart astfel: 6 în weekend și 9 în timpul săptămânii. Plănuiește-ți concediul în funcție de acestea și profită de dispunerea lor pentru a-ți prelungi vacanța mult visată. Găsești lista actualizată a sărbătorilor legale și în contul tău iFlow! Dacă nu ai încă un cont, creează-ți unul gratuit, aici.

calendar zile libere

Descarcă și printează tabelul nostru personalizat cu sărbătorile pe anul 2022, pentru a știi mereu când urmează o zi liberă!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.