Web Analytics

Zile libere legale 2023

Planificarea programului de muncă este un proces esențial atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Un program bine organizat poate îmbunătăți productivitatea, crește satisfacția angajaților și poate ajuta la evitarea stresului și a epuizării profesionale. În plus, planificarea programului de muncă ajută la îmbunătățirea productivității și a calității muncii.

iFlow este un program software specializat în Pontaj & HR, care îți oferă o gamă completă de instrumente pentru a planifica activitățile companiei tale într-un mod simplu și eficient. Aplicația dispune de toate funcționalitățile necesare pentru a efectua sarcini legate de pontaj și de gestionarea resurselor umane precis și rapid.

Află în tabelul de mai jos, totalul zilelor lucrătoare în fiecare lună a anului 2023, repartizate pe norme de lucru și folosește-l pentru a planifica programul de muncă în compania ta.

Un aspect important în procesul de planificare, reprezintă zilele libere legale. Astfel, în anul 2023, România are 15 zile libere legale, inclusiv cele naționale, religioase și cele stabilite prin lege.

Cu iFlow ai toate sărbătorile legale și concediile plătite predefinite în aplicație, iar angajații le pot solicita în funcție de nevoile personale. În plus, prin utilizarea acestui software, vei economisi timpul alocat pe planificarea sau verificarea concediilor și vei putea să te concentrezi mai mult pe strategia de dezvoltare a companiei tale.

Încearcă iFlow în compania ta și descoperă toate avantajele de care poți beneficia chiar acum!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.