Web Analytics

Zile libere legale 2024

În conformitate cu prevederile Articolului 139 din Legea 53/2003, se va acorda un număr suplimentar de două zile libere legale angajaților din România începând cu anul 2024. Aceste zile vor fi în data de 6 și 7 ianuarie, cu ocazia sărbătorii de Bobotează. Astfel, anul 2024 are un număr total de 17 sărbători legale. Dintre acestea, 7 sunt în weekend și 10 în timpul săptămânii lucrătoare.

În scopul alocării zilelor de concediu pentru angajați în 2024 și planificării perioadelor de concediu plătit, utilizează softul iFlow. Acesta îți permite să gestionezi individual sau automat programul de concediu pentru fiecare angajat și să eviți suprapunerile. Totodată, iFlow îți furnizează rapoarte personalizate cu coloanele necesare și îți permite să semnezi cererile de concediu direct în aplicație.

Am pregătit pentru tine un tabel, care conține numărul de zile lucrătoare pentru anul 2024, repartizate pe norme de lucru.

Pentru o planificare simplă și rapidă, încearcă aplicația iFlow. Aici îți poți crea schimburi predefinite pentru munca în ture sau un program standard. Setezi intervalele de pauză și aloci modelul predefinit angajaților pe perioada dorită. Softul de pontaj iFlow te ajută să scapi de calculele manuale și întocmirea rapoartelor lunare, datorită automatizării tuturor proceselor.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.