Web Analytics

Zile libere legale 2025

Anul 2025 are un total de 17 zile libere legale, care oferă oamenilor oportunitatea de a se reconecta cu familia și cei dragi. Cu toate acestea, din cele 17 zile libere legale, doar 13 vor fi disponibile pentru angajați, deoarece 4 dintre ele vor cădea în weekend.

Pentru o calculare mai ușoară a zilelor libere și lucrătoare pentru angajați utilizează aplicația pentru pontaj și HR iFlow. Aceasta facilitează înregistrarea și calcularea automată a zilelor lucrate și a celor libere, ușurând astfel procesul de monitorizare a acestora.

În iFlow lista zilelor libere legale se actualizează în avans, însă dacă există angajați de alte religii se poate adăuga foarte ușor o altă zi de sărbătoare și se poate aloca unuia sau mai multor angajați. De asemenea, zilele libere existente în aplicație pot fi editate în funcție de necesitate.

Mai jos poți vedea câte zile lucrătoare sunt în anul 2025 și totalul acestora la final de an.

Totodată am pregătit și o listă cu zilele libere stabilite prin lege pentru anul 2025.

Prin utilizarea iFlow, timpul necesar pentru calcularea zilelor libere și lucrătoare poate fi redus semnificativ. În acest mod te poți concentra pe aspectele fundamentale ale afacerii tale.

Testează gratuit aplicația iFlow creându-ți un cont nou sau programează un DEMO pentru mai multe detalii.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alina B.
Alina B.
Sunt o adeptă a provocărilor, căci găsesc în ele oportunități fascinante și perspective de viitor. Nu mă las intimidată de obstacole și mă dedic visurilor mele. Privesc cu entuziasm fiecare experiență nouă ca pe o oportunitate de creștere și învățare.