Web Analytics

Zile lucrătoare pentru anul 2020. Află câte ore lucrătoare are fiecare lună

Am pregătit un mic ghid pentru tine care cuprinde numărul de zile lucrătoare pentru anul 2020 și numărul total de ore lucrătoare pentru fiecare lună a anului. 

Nu uita să realizezi planificarea concediilor din anul 2020 pentru angajații tăi până la finalul acestui an, conform legislației care spune așa: “Efectuarea concediului de odihnă se realizează în baza unei programări colective sau individuale stabilite de angajator cu consultarea sindicatului sau, după caz, a reprezentanților salariaților, pentru programările colective, ori cu consultarea salariatului, pentru programările individuale. Programarea se face pana la sfârșitul anului calendaristic pentru anul următor.” Art. 148 din Codul Muncii.

Zile libere legale 2020 iFlow
 

Câte zile libere legale acorzi în anul 2020?

Anul 2020 are 15 zile libere legale, la fel ca în anul 2019. Dintre cele 15 zile libere legale, 4 zile vor fi într-o zi de weekend. Dacă în compania ta angajații își desfășoară activitatea de luni până vineri, vei acorda 11 zile libere legale, cu o zi mai mult decât în anul 2019.

Planifică programul de lucru pentru anul 2020 rapid și ușor cu iFlow și află de ce ar trebui să renunți la pontajul în Excel.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.