Cariere iFlow

în Alba Iulia

Despre noi

Suntem o echipa IT din Alba Iulia si lucram la dezvoltarea celei mai cunoscute aplicatii de pontaj & HR din Romania.

Ne adresam in special companiilor si avem un model de crestere accelerata a portofoliului de clienti. Cultura noastra organizationala este directionata catre inovatie, automatizare si catre dorinta de a evolua.

Ne incurajam colegii sa se autodepaseasca si ii sustinem in procesul lor de invatare si dezvoltare.

Vino sa ne cunosti!

Radu O.

CEO

Marius P.

CEO

Elisa S.

Sales Marketing Manager

Eliza C.

Brand Manager

Florin B.

Sales Specialist

Iulia S.

Sales Account Executive

Emil G.

Programmer

Lucian C.

Programmer

Dani D.

Programmer

Cristi P.

UX/UI Designer

Alexandra I.

Graphic Designer

Marius M.

Programmer

Andrei G.

Programmer

George O.

Programmer

Beneficii & Avantaje

Fiecare lucru din compania noastra a fost gandit pana la cel mai mic detaliu!

Program flexibil

Tu alegi la ce ora incepi programul de munca, iar daca esti inca la facultate si trebuie sa ajungi la cursuri, nu e nici o problema. Trebuie doar sa ne anunti.

BBQ & Pizza Party

Organizam frecvent petreceri de BBQ & Pizza. Socializam, ne distram si ne relaxam!

Bauturi racoritoare

Cafea, ceai, suc sau lapte, tot ce ai nevoie pentru a fi fresh pe tot parcursul zilei.

Tichete de masa

Oferim tichete de masa pentru mancare. Dulciurile sunt aduse de echipa.

Gustari sanatoase

Sustinem un stil de viata sanatos, de aceea avem fructe proaspete diferite in fiecare zi, in functie de sezon, pe tot parcursul anului, pentru toata echipa.

Gym & Shower

Stilul de viata sanatos nu inseamna doar o alimentatie corecta. Ai nevoie si de miscare! Am creat o sala de fitness ultra moderna plus doua cabine de dus.

Muzica buna

Monotonia nu are ce cauta in compania noastra. Asadar, avem muzica in toata cladirea pe tot parcursul zilei si tu poti decide ce vrei sa ascultam.

Monitoare duale

Lucrezi mai usor si mai eficient cu doua monitoare, daca e nevoie, iti oferim chiar trei.

Parcare bicicleta

Vrei sa vii cu bicicleta la birou? Perfect! O mare parte din echipa face la fel, iti punem la dispozitie parcare interioara pentru biciclete.

Training inclus

Suntem o echipa unita, iar colegii nostri ofera training frecvent si iti vin in ajutor ori de cate ori este nevoie. Inveti lucruri noi in fiecare zi!

Spatii relaxare

Avem si spatiu de relaxare dotat cu canapele si masa de ping pong, iar terasa mare de la ultimul etaj are o priveliste perfecta.

Confort sporit

Am investit in confortul echipei, avem scaune ergonomice care ofera suportul corect pentru spate si birouri reglabile pe inaltime.

Mai multe despre noi

Cu ce ne ocupam

Dezvoltam Software

Folosim PHP, MySQL, si Vue pentru a dezvolta una dintre cele mai populare aplicatii de pontaj & HR din Romania.

Educam companii

Schimbarile sunt mai usoare atunci cand ai alaturi echipa potrivita. Alatura-te echipei iFlow!

Digitalizam business-uri

Solutia noastra de pontaj & HR este un partener de incredere pentru un numar de peste 300 de companii.

Posturi disponibile

Vino sa ne cunosti si afla care sunt oportunitatile disponibile in cadrul companiei noastre.

Contabil Junior

Cautam contabil junior sau student/a la contabilitate pentru o viitoare cariera in contabilitate digitala. In cadrul companiei noastre te vei dezvolta odata cu proiectul nostru, vei invata legislatie si reguli pentru o salarizare corecta. Ne dorim o persoana atenta la detalii, cu un simt ridicat de analiza, dispusa sa invete lucruri noi zi de zi. Daca te regasesti in descrierea noastra, iti face placere sa comunici cu oameni noi si iti este usor sa relationezi cu ei, ne dorim sa te cunoastem! Contabilitatea digitala este viitorul si te vom ajuta sa faci parte din el.

Sales Agent

In calitate de Agent de Vanzari iFlow vei fi prima persoana de contact pentru viitorii nostri clienti internationali. Tu vei fi vocea prietenoasa care le va oferi informatii importante despre modul in care isi pot simplifica munca cu ajutorul aplicatiei iFlow. Vei contacta potentialii clienti telefonic si le vei face legatura cu echipa de vanzari. In timp, vei deveni un expert in ceea ce priveste produsul nostru si nevoile clientilor nostri. Vei colabora cu echipa de vanzari, marketing si support si iti vei dezvolta propriul stil de a prezenta aplicatia iFlow, tinand cont de specificul fiecarei companii si de obiectivele echipei tale.

Content Writer

Ne cautam jumatatea creativa. Avem nevoie de o persoana care sa ne reprezinte in mediul online, sa fie priceputa la scris si povestit, sa se exprime impecabil atat in limba romana, cat si in limba engleza. Ce vei avea de facut? Vei povesti despre cea mai cunoscuta aplicatie de pontaj & HR din Romania, asta inseamna ca vei imbina scrisul tehnic cu marketing-ul. Vei avea alaturi intreaga echipa de suport tehnic, dezvoltare, sales si marketing pentru a transpune functionalitatile aplicatiei sub forma de solutii. Vino sa ne cunoastem!

Aplica acum!

Te invitam sa te alaturi echipei noastre. Aplica acum si haide sa ne vedem la un interviu!
Trimite cv-ul tau pe [email protected]