Web Analytics

iDocs

Arhiva Digitală de Documente

Toate documentele companiei și ale angajaților arhivate digital, accesibile de pe orice dispozitiv. Adio birocrație și timp pierdut, bine ai venit în lumea digitală!

Generezi documente cât ai spune "Click"!

iDocs îți oferă o serie de modele de documente pe care le poți personaliza și utiliza în cadrul companiei. Acestea sunt completate și generate automat, iar cel mai important aspect - totul este digital.

Aprobi rapid și ușor
cererea

Aplicația completează informațiile necesare

Deschizi și vizualizezi documentul 

Te bucuri de procesele automatizate din iFlow

Dosarul digital al angajatului

Ai acces instant la documentele angajaților tăi, setezi alerte referitoare la datele de expirare sau referitoare la statusul documentului. Păstrează orice tip de document pe profilul angajaților, cum ar fi:

1.

Contractul de muncă

Încurajează transparența în companie și oferă acces la informații angajaților tăi prin contractul de muncă în format digital sau varianta fizică scanată și atașată pe profilul angajatului.

2.

Fișa de post

Descrii rolul și responsabilitățile angajatului cu ajutorul fișei postului, iar acesta poate accesa documentul în orice moment pentru a fi la curent cu atribuțiile sale de serviciu.

3.

Anexă contract de muncă

Păstrează o evidență corectă a tuturor modificărilor aduse la contractul de muncă prin intermediul anexelor la contract. Angajatul este notificat atunci când un nou document a fost adăugat.

4.

Evaluări de performanță

Monitorizezi performanța angajaților și faci ușor comparații între rezultate. Ai toate informațiile la un click distanță în dosarul de pe profilul personal.

5.

Informări PSI sau SSM

Aplicația este mereu actualizată după ultimele modificări legislative, astfel generezi documente de tip PSI sau SSM și le folosești în cazul verificărilor ITM.

6.

Documente de specializare

Păstrezi arhiva documentelor referitoare la cunoștințele, abilitățile și experiența angajatului pentru a putea sprijini dezvoltarea sa ulterioară.

Instrumentele iDocs

Modulul de documente conține un șir de funcționalități care ajută zilnic procesul de gestionare a actelor din firmă

Politici organizaționale

Comunici direct angajaților politicile companiei. Fiecare utilizator din cont este notificat și astfel vei economisi timpul petrecut pentru informarea personalului despre noile regulamente.

*Această funcționalitate este la fel de importantă atât în organizațiile mari, care au sedii în diferite țări sau orașe, cât și în cazul întreprinderilor mici.

Evidenta

Anunțuri proceduri interne

Cereri

Informații generale

Cereri

Training documentat

Cum semnezi documentele?

Poți confirma identitatea personală cu ajutorul semnăturii digitale direct în aplicație. Semnezi documentele fizic sau prin intermediul calculatorului.

Ai documente deja printate? Le poți încărca în iFlow prin butonul de upload, alături de documentele digitale ale angajaților.

Cine are acces la documente?

Ai libertatea de a alege cine vizualizează, editează și semnează documente. Setezi reguli la nivel de document sau folder.

În calitate de administrator, poți selecta documente specifice pentru care angajatul sau liderul de echipă va avea permisie.

Ești interesat de iDocs?

Eficientizează managementul angajaților tăi și digitalizează munca departamentului HR cu iFlow.