Web Analytics

Modul de pontaj pe proiecte

Angajații tăi se pot ponta pe proiecte, subproiectele acestora, iar raportul final poate include detalii precum cod de proiect sau alte informații utile.

Care sunt funcțiile modulului de pontaj pe proiecte?

Modulul de pontaj are diferite funcții folositoare. Află pe scurt care sunt cele mai utile.

Personal

Import proiecte

Importă toate proiectele tale în iFlow cu un singur click! Prin fișierul șablon adaugi lista completă de proiecte și subproiecte în aplicație.

Evidenta

Actualizare proiecte

Modifici date sau actualizezi proiecte în număr mare prin descărcarea fișierului gata completat cu informațiile care necesită modificare.

Cereri

Câmpuri personalizate

Câmpurile personalizate îți permit să adaugi informații extra. Acestea pot fi coduri, descrieri sau orice alte date de care ai nevoie.

Pontare pe proiect

Prin modulul de pontaj pe proiecte, angajații se pot ponta direct pe proiectul la care lucrează sau pe un subproiect al acestuia.

În acest fel, este ușor de urmărit timpul pe care îl petrec asupra sarcinilor și proiectelor actuale.

Raport dedicat prezențelor pe proiecte

Rapoartele sunt esențiale într-o companie, astfel că în iFlow poți genera rapoarte cu prezența completă pe proiecte și subproiectele aferente. Pentru compilarea unor rapoarte mai detaliate se folosește sistemul de filtrare pe echipe, locații sau proiecte.

Rapoartele sunt afișate pe intervale de timp cum ar fi zile sau total de lună.

Panou management proiecte

Pentru o bună organizare, panoul Proiecte înglobează toate datele despre proiectele și subproiectele prezente. Aici poți modifica, dezactiva sau adăuga noi proiecte. Toate informațiile din acest panou pot fi transformate într-un raport, care ulterior poate fi descărcat și scos la imprimantă.

Filtrele îți oferă posibilitatea să modifici arhitectura acestuia pentru a afișa strict datele dorite.

Contactează-ne

Ai nevoie de ajutor în folosirea aplicației iFlow? Ai sugestii sau întrebări legate de produsul nostru? Așteptăm să ne contactezi, suntem siguri că vom găsi o soluție împreună!