Web Analytics

Oferte personalizate

Dacă dorești să discuți cu consultanții noștri de vânzări sau îți dorești o ofertă personalizată pentru software de pontaj electronic iFlow, scrie-ne un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Pontaj electronic

Într-o companie oamenii sunt cea mai importantă resursă, de aceea este necesar ca aceștia să beneficieze de soluții care să automatizeze procesele de muncă.

Astfel, focusul se mută de la sarcini repetitive și mari consumatoare de timp la altele mai importante pentru dezvoltarea business-ului.

Adio condică de prezență,

Bun venit pontaj electronic!

Pontare pe dispozitive smart

O metodă de pontare potrivită pentru angajații oricărei companii care își dorește pontaj electronic fără investiții suplimentare. Funcționează pe orice telefon, tabletă, laptop cu conexiune la internet.

Pontare cu cartele RFID

Prin simpla apropiere a cardului de cititorul de cartele, angajații își înregistrează ora de intrare și ieșire de la serviciu. Totodată pot alege proiectul la care muncesc în prezent.

Pontare prin link/cod QR

Pentru angajații care nu sunt familiarizați cu tehnologia sau schimbă des punctul de lucru, metodele alternative de pontaj iFlow se potrivesc perfect. Simplu și convenabil!

Automatizare pontaj

Primul pas spre digitalizare este automatizarea pontajului angajaților. Astfel se reduce timpul colectării datelor de prezență și se asigură corectitudinea. Totodată, un sistem de pontaj electronic garantează confidențialitatea datelor înregistrate.

Metodele de pontaj electronic oferite de iFlow sunt potrivite atât pentru angajații familiarizați cu tehnologia, cât și pentru ceilalți.

Centralizare corectă a informațiilor

Toate aceste metode de pontaj electronic ajută departamentele de Resurse Umane să centralizeze date precise pentru un calcul salarial corect. Aplicația iFlow generează rapoarte de prezență complete gata de descărcat și trimis spre softul de salarizare - un proces rapid și exact.

Timpul alocat pentru întocmirea condicii de prezență scade cu până la 80% atunci când se elimină transferul datelor din fișiere separate și calculele manuale.

Informații structurate

Cu ajutorul panoului rapid din setările programului de lucru, poți obține informații despre totalul orelor planificate, organizate pe filtre precum funcții, echipe, locații sau schimburi. Astfel, vei avea un rezumat eficient al orelor de lucru ale angajaților și vei putea interveni cu ușurință în situațiile în care un anumit schimb sau locație nu are suficienți angajați alocați.

Liste de verificări automate

Prin utilizarea listelor de verificare disponibile în iFlow, ai posibilitatea să editezi toate înregistrările incorecte ale angajaților, precum lipsa orei de intrare sau de ieșire, pontarea la o oră sau locație neplanificată, introducerea cererii de concediu într-o zi în care angajatul a fost prezent și alte detalii importante. În acest fel, vei obține un raport de pontaj precis, fără necesitatea de a verifica și corecta manual toate erorile.

Verificare identitate angajat prin captură foto

Dispozitivul de pontaj electronic împreună cu iFlow asigură transparența înregistrării prezenței la locul de muncă. În momentul când un angajat folosește cartela RFID pentru a se ponta de intrare și ieșire, dispozitivul îi face o poză care se transmite direct spre aplicația iFlow. Acestea pot fi vizualizate de un lider de echipă sau administrator cu acces superior.

Această metodă de pontaj descurajează schimbul de cartele dintre colegi și asigură respectarea planificării programului de muncă.

De ce să folosești un soft de pontaj electronic?

iFlow este mai mult decât un sistem de pontaj electronic. Această aplicație multilaterală aduce împreună mai multe ramuri ale pontajului.