Web Analytics

Oferte personalizate

Dacă dorești să discuți cu consultanții noștri de vânzări sau îți dorești o ofertă personalizată pentru software de pontaj electronic iFlow, scrie-ne un email și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Pontaj electronic

Într-o companie oamenii sunt cea mai importantă resursă, de aceea este necesar ca aceștia să beneficieze de soluții care să automatizeze procesele de muncă.

Astfel, focusul se mută de la sarcini repetitive și mari consumatoare de timp la altele mai importante pentru dezvoltarea business-ului.

Adio condică de prezență,

Bun venit pontaj electronic!

Pontare pe dispozitive smart

O metodă de pontare potrivită pentru angajații oricărei companii care își dorește pontaj electronic fără investiții suplimentare. Funcționează pe orice telefon, tabletă, laptop cu conexiune la internet.

Pontare cu cartele RFID

Prin simpla apropiere a cardului de cititorul de cartele, angajații își înregistrează ora de intrare și ieșire de la serviciu. Totodată pot alege proiectul la care muncesc în prezent.

Pontare prin link/cod QR

Pentru angajații care nu sunt familiarizați cu tehnologia sau schimbă des punctul de lucru, metodele alternative de pontaj iFlow se potrivesc perfect. Simplu și convenabil!

Automatizare pontaj

Primul pas spre digitalizare este automatizarea pontajului angajaților. Astfel se reduce timpul colectării datelor de prezență și se asigură corectitudinea. Totodată, un sistem de pontaj electronic garantează confidențialitatea datelor înregistrate.

Metodele de pontaj electronic oferite de iFlow sunt potrivite atât pentru angajații familiarizați cu tehnologia, cât și pentru ceilalți.

Centralizare corectă a informațiilor

Toate aceste metode de pontaj electronic ajută departamentele de Resurse Umane să centralizeze date precise pentru un calcul salarial corect. Aplicația iFlow generează rapoarte de prezență complete gata de descărcat și trimis spre softul de salarizare - un proces rapid și exact.

Timpul alocat pentru întocmirea condicii de prezență scade cu până la 80% atunci când se elimină transferul datelor din fișiere separate și calculele manuale.

Informații structurate

Cu ajutorul panoului rapid din setările programului de lucru, poți obține informații despre totalul orelor planificate, organizate pe filtre precum funcții, echipe, locații sau schimburi. Astfel, vei avea un rezumat eficient al orelor de lucru ale angajaților și vei putea interveni cu ușurință în situațiile în care un anumit schimb sau locație nu are suficienți angajați alocați.

Liste de verificări automate

Prin utilizarea listelor de verificare disponibile în iFlow, ai posibilitatea să editezi toate înregistrările incorecte ale angajaților, precum lipsa orei de intrare sau de ieșire, pontarea la o oră sau locație neplanificată, introducerea cererii de concediu într-o zi în care angajatul a fost prezent și alte detalii importante. În acest fel, vei obține un raport de pontaj precis, fără necesitatea de a verifica și corecta manual toate erorile.

Verificare identitate angajat prin captură foto

Dispozitivul de pontaj electronic împreună cu iFlow asigură transparența înregistrării prezenței la locul de muncă. În momentul când un angajat folosește cartela RFID pentru a se ponta de intrare și ieșire, dispozitivul îi face o poză care se transmite direct spre aplicația iFlow. Acestea pot fi vizualizate de un lider de echipă sau administrator cu acces superior.

Această metodă de pontaj descurajează schimbul de cartele dintre colegi și asigură respectarea planificării programului de muncă.

De ce să folosești un soft de pontaj electronic?

iFlow este mai mult decât un sistem de pontaj electronic. Această aplicație multilaterală aduce împreună mai multe ramuri ale pontajului.

  • Pontajul efectiv al angajaților
  • Dosare de personal complete
  • Rapoarte de prezență angajați
  • Rapoarte de productivitate pe proiecte
  • Documente, cereri și adeverințe digitale
  • Management proiecte și sarcini de lucru

Vrei să știi mai multe?

Află totul despre avantajele folosirii unui soft de pontaj electronic de la un specialist iFlow!

Asigură corectitudinea prin automatizare

Implementarea unui soft de pontaj electronic asigură eliminarea erorilor din cauza înregistrărilor manuale. Totodată, fluxul continuu de date ajută departamentul de Resurse Umane să rămână mereu la curent cu toate activitățile din companie.

Este foarte important ca informația să fie transmisă în timp real pentru a se putea efectua modificări atunci când este cazul.

Situația tuturor angajaților
la zi

iFlow gestionează cu ușurință orele lucrate, planificarea turelor de muncă, concediile și cererile angajaților în sistem cloud. Astfel, indiferent de metoda de pontaj aleasă sau locul din care se efectuează pontajul, fie el de acasă sau de la locul de muncă, responsabilul de HR are mereu situația la zi. Evenimentele de tip concediu de odihnă, concediu de odihnă, învoiri sau ore suplimentare pot fi adăugate atât de pe dispozitive smart cum ar fi telefon, tabletă, laptop, și de pe dispozitivele de pontaj industriale iFlow.

Cererile înregistrate ajung instant în iFlow și implicit la persoana care le aprobă sau respinge. Acestea vor fi apoi transformate în rapoarte specifice HR.

Integrare cu sistem de control acces

Softul de pontaj electronic iFlow este ușor de integrat cu sistemele deja existente în compania ta. Ai Suprema control acces? Nicio problemă. iFlow preia datele în timp real din acest soft și se completează reciproc pentru rapoarte concludente. Momentul când un angajat ajunge la locul de muncă nu este întotdeauna momentul când acesta devine productiv.

Prin integrarea sistemului de control acces cu softul de pontaj electronic iFlow, afli ușor discrepanțele dintre aceste două evenimente.

Ai nevoie de ajutor?

Întreabă LIVE un specialist iFlow despre cum poți eficientiza procesul de pontare al angajaților!