Rapoarte HR

Rapoartele din soft pontaj iFlow sunt completate automat cu cele mai utile informații pentru departamentul HR și pentru angajatori. Cu ajutorul lor deciziile tale vor fi mereu corecte.

RAPORT PONTAJ

Foaia colectivă de prezență din aplicația de pontaj online iFlow a fost creată pentru a satisface nevoile oricărei companii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, am creat un panou de Setări pentru pontajul iFlow. Acest panou îți oferă controlul de care ai nevoie, alegi ce anume vrei să se calculeze automat în foaia de pontaj sau ce informații despre angajat vrei să dețină pontajul. Poți alege să apară data de angajare și data de expirare CIM. Poți alege calculul orelor suplimentare de noapte sau în weekend, înregistrează-te în aplicație și descoperă toate opțiunile.

RAPORT TICHETE DE MASĂ

Te-ai săturat să calculezi manual lună de lună numărul tichetelor de masă? Cu iFlow poți uita de acest lucru, deoarece softul de pontaj face asta în locul tău. iFlow ține cont de programul de lucru adăugat în aplicație, de evenimentele angajaților și de zilele lucrătoare din fiecare lună, apoi calculează automat numărul tichetelor de masă, pe care le oferi lunar angajaților. Folosește timpul economisit cu iFlow pentru lucrurile care dau un plus de valoare companiei.

RAPORT CONCEDII PLĂTITE

Angajatorii ar trebui să fie mereu atenți la zilele de concediu rămase din anii anteriori, deoarece conform legislației, aceștia au la dispoziție 18 luni de la încheierea anului pentru a le oferi salariaților. Cu iFlow îți va fi imposibil să uiți de aceste zile, poți păstra evidența zilelor de concediu de odihnă rămase, organizată, pentru fiecare an. Acest raport poate fi filtrat pe echipe/departamente și sortat crescător sau descrescător. Îți va fi ușor să observi cine are cele mai multe zile de concediu rămase sau cele mai vechi și vei putea lua decizii eficiente în privința lor.

RAPORT ZILE DE CONCEDIU MEDICAL

Este important să ști câte zile de concediu medical a avut fiecare angajat pe ultimul an, de aceea softul de pontaj iFlow îți pune la dispoziție și această informație. Raportul îți arată zilele de concediu medical pentru fiecare angajat, pe un an întreg și numărul zilelor de concediu medical plătite de companie.

RAPORT ORE SUPLIMENTARE ȘI ÎNVOIRI

Acest raport îți oferă informații despre evidența orelor suplimentare și evidența învoirilor. Raportul este creat special pentru companiile care nu plătesc orele suplimentare, deoarece se calculează automat diferența dintre învoiri și ore suplimentare. Ești mereu informat cu privire la învoirile salariaților și recuperările acestora. Dacă în compania ta orele suplimentare sunt plătite, poți folosi foaia de pontaj pentru a face calculul orelor suplimentare.

RAPORT ANGAJAȚI

Cu aplicația de pontaj iFlow nu mai ai nevoie de dosare și nu mai pierzi timpul căutând datele angajaților, de câte ori ai nevoie de ele. Raport Angajați stochează toate aceste informații pentru tine, astfel încât să le poți accesa rapid și ușor. În acest raport o să găsești informații precum: data angajării/ data expirării contractului de muncă, număr contract de muncă, datele personale ale angajaților și numărul de telefon.

CONDICA DE PREZENȚĂ

Ești mereu pregătit și conform din punct de vedere legislativ, pentru un control ITM, cu condica de prezență din iFlow. Aceasta se completează automat zi de zi, pe baza programului de muncă adăugat în aplicație. În curând, aplicația de pontaj iFlow va avea o integrare și cu un soft de cartele de pontaj și va avea și un sistem de punch in și punch out.

iFlow

Toate Rapoartele din aplicația de pontaj iFlow beneficiază de sistem de filtrare pe echipe/departamente și pot fi tipărite cu un singur click sau descărcate în format DOCx/CSV. Încearcă Programul de Resurse Umane iFlow și începe să eficientizezi toată munca din departamentul HR.

Generează instant foaia colectivă de prezență

Monitorizează rapid fișele de pontaj

Program pontaj accesibil de pe orice device