Web Analytics

Pontaj online iFlow: Rapid și Ușor de Folosit

Echipa iFlow lucrează constant la îmbunătățirea aplicației de pontaj online. Noua versiune ușurează munca administratorilor prin adăugarea mai facilă de noi angajați, o interfață prietenoasă și un set complet de rapoarte și adeverințe. Totul este disponibil printr-un singur click.

Mai jos sunt prezentate toate îmbunătățirile aduse, împreună cu explicații utile despre cum se folosesc și la ce te ajută.

Panou General iFlow

Cu Pontaj Online iFlow, genereazi adeverințe automat

De acum nu mai ai nevoie de ajutorul contabilului pentru orice document necesar angajațiilor. Noua versiune de pontaj online iFlow vine cu un set de adeverințe uzuale, predefinite. Acestea sunt generate automat cu datele firmei și ale angajatului, dar informațiile pot fi editate pentru a servi scopului.

iFlow are următoarele adeverințe, disponibile pe fiecare angajat:

  • Adeverința generală, se poate edita în funcție de necesitate;
  • Adeverința de angajare;
  • Adeverința de venit;
  • Adeverința CAS cu zilele de concediu medical.
  • Cerere de concediu plătit;
  • Cerere de concediu fără plată;
  • Cerere de demisie.

Această noutate este un beneficiu major pentru toți antreprenorii. Nu mai pierzi timp căutând datele necesare și ai totul completat. Documentele sunt gata pregătite să fie tipărite și semnate, cu un singur click.

Adeverință de Angajare iFlow

Administrarea angajaților mai facilă

Nu mai ai nevoie de e-mail-ul fiecărui angajat, de acum e opțional. La ce te ajută:

  • Oferi acces în aplicația de pontaj online doar persoanei sau persoanelor responsabile cu cererile de concediu și învoirile;
  • Vezi în timp real felul în care sunt administrați angajații de către cei responsabili cu această activitate.

Dacă vrei să oferi acces în aplicație unui număr mare de angajați, folosește funcția de import din Excel, recent adăugată în iFlow.

Profilul angajaților, practic și intuitiv

Pentru o ușoară organizare și o eficiență crescută, profilul angajatului a fost acum modificat:

  • Adeverințele sunt prezente pe fiecare profil în parte, pre-completate cu numele angajatului;
  • Concediile și învoirile sunt mai ușor de vizualizat, la fel și numărul de zile de concediu de odihnă disponibile;
  • Poți trece pe pagina “Activitate” direct de pe profilul angajatului;
  • Acum ai butonul ”Setări”, unde poți accesa datele personale și detaliile contractului de muncă ale salariatului;
  • Am creat o nouă interfață Profilul Utilizatorului. Mai intuitivă, mai luminoasă și colorată, pagina e mult mai ușor de folosit.

De acum, faci managementul angajaților în iFlow cu plăcere.

Adaugă concedii în Pontaj Online iFlow

Adăugarea evenimentelor(concedii, învoiri, etc.)

Ultimele modificări la platforma de pontaj online iFlow aduc optimizări la opțiunea de ”Adăugare Evenimente”. Citește mai jos care sunt și la ce îți sunt utile.

Accesează opțiunea ”Adăugare Evenimente” prin noul buton pe care îl găsești și pe pagina ”Activitate”. La ce îți folosește :

  • Prezent pe două pagini, poți vizualiza mai bine toate detaliile înainte să introduci noi evenimente. De asemenea, poți urmări acțiunile angajaților tăi și întocmi un profil de angajat. Acum observi ușor dacă un angajat are prea multe concedii și învoiri.

Atunci când suntem presați de timp toți facem greșeli, de aceea cu noua aplicație se memorează datele selectate (ex. zile de concediu). La ce îți folosește:

  • Când apeși butonul ”Adăugare Evenimente” se deschide un dialog cu diferite câmpuri. Dacă introduci datele dorite, dar greșești numele angajatului, cu ultima versiune iFlow poți trece de la un angajat la altul în timp ce datele rămân aceleași.

Aspectul dialogului s-a simplificat și îmbunătățit vizual.

iFlow – aplicația minimalistă

Dacă ceva nu este absolut necesar, nu completezi nici pe iFlow:

  • Finalizezi Înregistrarea unei companii în mai puțin de 2 minute. Pentru a îți oferi cel mai rapid proces de înregistrare, câmpurile ”țara” și ”fusul orar” au fost eliminate din pașii necesari creării unui cont.
  • Predefinit, fiecare angajat primește 21 de zile de concediu de odihnă, dar le poți edita oricând.
  • Cererile de concediu acum nu mai necesită motivare, dar poți modifica și acest lucru pentru fiecare eveniment în parte.

Alte schimbări utile din aplicația de pontaj online

  • Rapoartele au fost schimbate cu unele mai ușor de vizualizat dintr-o privire. Atunci când ai control de la Inspecția Muncii, cu pontaj online iFlow ești pregătit, iar documentele tale arată îngrijit.
  • În urma feedback-ului, am introdus în panoul Rapoarte un nou buton, ”Pontaj cu ore suplimentare”. În acest fel poți genera pontajul lunar împreună cu orele suplimentare aferente fiecărui angajat.
  • Pentru rapiditatea introducerii datelor, toate dialogurile se pot închide cu tasta ”Esc”. Dacă preferați varianta clasică, am introdus și butonul ”X” în fiecare fereastră.
  • Primul program pentru administrarea angajaților, care îl deschizi dimineața la birou trebuie să arate bine. Așa că pagina ”General” a primit o nouă înfățișare și ne-am străduit să o facem cât mai intuitivă și ușor de folosit:
    -Designul paginii este mai luminos. În plus, are fundaluri diferite pentru weekend și ziua curentă;
    -Butoanele de pe pagină se evidențiază prin format și culoare;
    -Fontul folosit este mai ușor de citit.

Profil Utilizator iFlow

  • Am separat butoanele de ”Utilizatori” și ”Echipe” și am creat pagini individuale pentru aceștia. Acum e simplu să desemnezi administratorul și să adaugi angajații în echipa dorită, totul pe aceeași pagină. Cu iFlow, organizezi totul eficient și economisești timp în  administrarea angajaților.
  • Avem grijă de securitatea datelor clienților noștri, de aceea am revizuit și modificat politicile de ”Confidențialitatea datelor” și ”Termenii și condițiile de utilizare” din aplicația de pontaj online, conform legislației în vigoare. Noile modificări în iFlow sunt realizate pentru siguranța ta. Dacă ai orice nelămurire, scrie-ne la [email protected].

Concluzii

Nu ne oprim aici. Suntem într-o continuă schimbare și îmbunătățire a aplicației de pontaj online iFlow.ro. Alătură-te procesului și trimite-ne feedback despre nevoile specifice companiei tale. Timpul pierdut inutil într-o firmă poate fi evitat, fii schimbarea pe care ți-o dorești!

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.