Web Analytics

Cerere de concediu pentru formare profesională – Model & Informații

În acest articol găsești atât modelul de cerere de concediu pentru formare profesională cât și informații legislative legate de acest document. Citește articolul și descarcă modelul gratuit.

Acest tip de concediu poate fi solicitat cu plată sau fără plată, acest aspect este prevăzut în art. 154 din Codul Muncii.

Acest tip de concediu poate fi solicitat atunci când vine vorba de formarea profesională a salariatului. Poate fi efectuat pe o perioada întreagă de timp pentru cursurile de formare profesională. Sau în cazul sesiunilor și examenelor din cadrul învățământului superior, unde concediul se efectuează fracționat pe anumite perioade.

Ce trebuie să conțină modelul de cerere de concediu pentru formare profesională

  • Datele de identificare ale solicitantului
  • Data de începere a stagiului de formare profesională
  • Domeniul
  • Durata întregului stagiu
  • Denumirea instituției unde are loc formarea profesională

Model document

Descarcă modelul complet gratuit de pe butonul de mai jos. În cazul în care cauți un model de cerere pentru concediu fără plată, îl găsești aici. Urmărește blogul nostru pentru modele de documente, sunt adăugate modele noi săptămânal.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.