Web Analytics

Foaia colectivă de prezență – ușor de generat cu iFlow

Metodele clasice pentru foaia colectivă de prezență au o mulțime de lipsuri și sunt foarte greu de folosit.

Atunci când pontajul angajaților se face pe caiet, Microsoft Excel sau Google Sheets, toate datele sunt trecute manual pentru toți angajații. Accesul la foaia colectivă de prezență este dificil, deoarece aceste metode nu oferă varianta de utilizare multiplă de către toți angajații. Apoi, după ce pontajul a fost făcut, se calculează manual orele de lucru, învoirile și orele suplimentare, pentru calcularea salariului.

Toate aceste minusuri duc la o pierdere inutilă de timp și la greșeli frecvente. Cu aplicația de  pontaj online iFlow, tot acest procedeu pentru calcularea salariului este mult mai ușor.

iFlow – foaia colectivă de prezență generată automat, la un click distanță

iFlow îți pune la dispoziție două variante de pontaj, singurele de care ai nevoie pentru un pontaj complet. Selectează perioada dorită pentru Foaia colectivă de prezență și apasă ”Printează”.

  1. Pontaj după programul de lucru. Această variantă este generată automat în funcție de programul de lucru al salariatului, prestabilit de tine. Orele suplimentare și învoirile nu sunt incluse în această versiune. Așadar, chiar dacă salariatul are o învoire de 3 ore într-o zi, pontajul va avea doar cele 8 ore prestabilite. Învoirea rămâne înregistrată în aplicație pentru o rezolvare ulterioară. Același lucru se întâmplă și în cazul orelor suplimentare.                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2.  Pontaj cu ore suplimentare și învoiri. Acest raport include atât orele suplimentare, cât și învoirile angajaților tăi. Pontajul calculează automat diferența dintre acestea, iar în tabel este trecut totalul rămas de ore suplimentare. Raportul este util și pentru persoana care ține contabilitatea firmei, pentru că pe baza acestui pontaj se fac calculele salariale cu orele suplimentare incluse.

Model Foaia Colectivă de Prezență iFlow

Alte avantaje:

Cu iFlow pot avea acces la pontaj unul sau mai mulți angajați în același timp, eficientizând introducerea timpului de lucru în timp real al salariaților.

Dacă ai un singur angajat care administrează personalul din firma ta, poate avea acces unic în aplicație. Atunci când sunt mai mulți angajați responsabili de personal, au acces individual și pot face modificări în funcție de categoria de utilizator alocată(ex.: lider de echipă, administrator). Aplicația este compatibilă cu toate sistemele de operare (pentru cele desktop și mobile).

Cu aplicația iFlow ai zero erori de calcul, datorită automatizării proceselor din foaia colectivă de prezență. De exemplu:

  • Diferența între ore suplimentare și învoiri;
  • Generarea programului muncit pe luna selectată.

Întocmește profilul de angajat al salariaților tăi prin verificarea învoirilor din panoul General. Descoperi rapid și ușor când un angajat are prea multe învoiri și poți interveni la timp pentru a lua măsurile necesare.

Navighează ușor prin calendarul cu activități și evenimente, schimbă intervalele de timp în funcție de datele dorite. În felul acesta ai o mai bună vizibilitate asupra eficienței timpului de lucru din compania ta.

Vrei să vezi câte învoiri au fost în ultima săptămână? Este ușor acum, din pagina Activitate selectează ”Ultimele 7 zile” și apasă ”Aplică”, apoi vizualizezi datele cerute.

Aprobă sau respinge toate categoriile de evenimente (învoiri, cereri de concediu, ore suplimentare, etc.), iar dacă este necesar setează ca ”obligatoriu” și motivul cererii. Ai control rapid asupra timpului de lucru al angajaților tăi.

Concluzie:

Cu aplicația de pontaj online iFlow, ai următoarele avantaje:

  • Foaia colectivă de prezență este ușor de generat, completă și fără greșeli de calcul.
  • Urmărești în timp real programul de lucru al angajaților din compania ta.
  • Ai acces la date pe orice intervalele de timp alese de tine.
  • Aplicația este compatibilă cu toate sistemele de operare.(pentru cele desktop și mobile)

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.