Web Analytics

Pontaj pe schimburi și ture de muncă cu iFlow 2.0

Am ascultat problemele utilizatorilor iFlow, am analizat soluțiile posibile, apoi am muncit la implementarea lor. Versiunea îmbunătățită a aplicației iFlow este acum disponibilă!

iFlow 2.0 poate fi folosită de către toate companiile, indiferent de programul de muncă ales. Poți genera raportul de pontaj pe schimburi și ture de muncă.

Dacă deții o companie cu un număr mare de angajați, managementul personalului îți poate scăpa ușor de sub control. Fii mai eficient prin alcătuirea unor echipe, apoi numește team leaderi pentru fiecare. Aceștia, au de acum în iFlow, drepturi de administrator pentru departamentul pe care îl conduc.

Compania ta are un număr mic de angajați? Nimic mai simplu. Poți aduce toată echipa în aplicație și să le oferi acces pentru a-și introduce evenimentele singuri. Angajații au acces la profilul lor de utilizator și pot verifica informații precum zilele de concediu rămase, orele suplimentare și învoirile efectuate.

Află din rândurile de mai jos ce este nou în iFlow și cum te vor ajuta aceste schimbări să faci un management eficient în compania ta.

Programul de lucru iFlow 2.0

În ultimele luni, am primit numeroase e-mail-uri referitoare la programele de muncă atipice din companii. Am realizat că pentru firmele cu program de lucru inegal, pontatul angajaților este extrem de dificil, consumator de timp și câteodată apar și erori.

După ce am văzut câteva din metodele pe care le folosesc în general companiile cu acest tip de program, ne-am propus să realizăm ceva mult mai simplu. Nu a fost un proces ușor să găsim o soluție ideală, dar suntem convinși că iFlow 2.0 îți oferă tot ce ai nevoie pentru un pontaj pe schimburi și ture de muncă, rapid și ușor.

Am creat un program de lucru flexibil în care poți introduce orice interval orar, în toate zilele săptămânii, chiar și în zilele de sărbători legale. Apoi generezi foaia de pontaj completată automat.

Cum faci asta? Editează programul de lucru și completează orele de muncă dorite. De exemplu 22:00 – 6:00, iar aplicația își actualizează foaia de pontaj în funcție de modificările efectuate. Se calculează orele muncite, orele suplimentare, chiar și orele de noapte.

⇨ Cu ajutorul calculelor automatizate reduci greșelile umane și câștigi timp în plus pentru lucrurile importante, care necesită cu adevărat atenția ta.

Rapid. Ușor. Corect.

Am observat că majoritatea companiilor au un program de muncă variabil de la o lună la alta. De aceea, am decis ca noul program de lucru să fie creat pentru fiecare lună în parte. Pentru a simplifica acest proces, am introdus funcțiile Copy/Paste/Cut și selecțiile multiple (tasta Shift). Este foarte ușor să copiezi sau să transferi programele de lucru de la o lună la alta, de la un angajat la altul. Așadar, deși introduci programul manual pentru fiecare lună, am optimizat acest proces.

Ai greșit ceva în programul de lucru? Nu-ți face griji, folosește tasta Delete/Backspace pentru a șterge intervalul orar adăugat.

 

Pentru a testa aplicația am folosit o companie cu un număr de 50 angajați și un program de lucru pe 3 schimburi. În 5 minute am reușit să creăm programul de lucru al tuturor angajaților, pentru un an întreg. Flexibil și rapid! Noi credem că asta este soluția ideală, încearc-o și spune-ne părerea ta.

Dacă ai nevoie de ajutor pas cu pas pentru a-ți crea și completa programul de lucru din iFlow, accesează Ghidul de Utilizare.

Sistem de filtrare eficient

Atunci când ești administratorul unei companii cu mulți angajați, poate fi dificil să ți pasul cu programul lor de muncă. Am eficientizat tot procesul de administrare prin adăugarea unor filtre noi. Vrei să afli programul de muncă al echipei de vânzări? Simplu. Selectezi doar departamentul dorit și verifici toate informațiile necesare.

Companiile cu un număr mare de angajați preferă să genereze foaia de pontaj pe fiecare departament. De aceea, am adăugat sistem de filtrare și în secțiunea Rapoarte. Cu iFlow 2.0 poți genera toate rapoartele disponibile în aplicație pe fiecare echipă în parte.

Altă situație dificilă o întâlnesc companiile din domeniul construcțiilor care pontează angajații în funcție de locația la care au de efectuat o lucrare. Filtratul pe echipe te ajută să vezi condica de prezență la puncte diferite de lucru. Conform legislației din România, agenții economici sunt obligați să dețină foaia de pontaj la fiecare punct de lucru. Nu-ți face griji! iFlow îți oferă posibilitatea de a genera condica de prezență de pe orice device cu conexiune la internet, de oriunde te-ai afla.

Folosește filtrele pentru a avea acces rapid la informații și pentru a avea o imagine de ansamblu asupra timpului muncit de către fiecare departament. Nu mai este necesar să ți evidența unui număr mare de angajați, aplicația face asta în locul tău.

Drepturi noi pentru Team Leader

În general, companiile care au mulți angajați, alcătuiesc mai multe echipe și desemnează pentru fiecare un team leader. Acesta funcționează ca și un administrator pentru echipa de care se ocupă.

Ne-am gândit să oferim aceleași drepturi și în aplicația iFlow. Astfel, fiecare lider de echipă poate să completeze informațiile din profilul de utilizator, pentru toți angajații din echipa lui. Poate să planifice programul de muncă, să genereze rapoarte, adeverințe sau cereri de concediu.

Permisiile sunt valabile doar pentru echipa pe care o coordonează.

Statul de salarii corect – cu ajutorul pontajului iFlow

În mod normal pauza de masă oferită angajaților nu este plătită, de aceea, în noua versiune iFlow nu mai este pontată ca și oră de muncă. Așadar, pentru un program de muncă cu 8 ore și 1 oră pauză, în pontaj apar doar cele 8 ore muncite.

Foaia colectivă de prezență este pregătită pentru a fi predată responsabilului care întocmește statul de salarii la final de lună. Pe baza raportului de prezență cu orele suplimentare din iFlow, calculul salarial se realizează corect și ușor.

Tot în baza foii colective de prezență se calculează automat și raportul cu numărul total de tichete de masă, alocate fiecărui angajat.

Automatizarea acestor rapoarte îți economisește timp și reduce riscul de greșeli umane. Pe lângă acest lucru, ești mereu pregătit să le oferi inspectorilor muncii documentele care atestă prezența salariaților la locul de muncă.

Interfață nouă pentru programul de lucru

Am îmbunătățit aplicația atât la nivel funcțional, cât și la nivel de design. Programul de lucru are o nouă interfață mai intuitivă, asemănătoare cu panoul General.

Plasează cursorul mouse-ului pe programul de lucru dorit și îți va apărea o căsuță de tip pop-up, unde vezi intervalul de timp de lucru pe ore. Am creat aceste îmbunătățiri, deoarece dorim ca experiența ta de utilizator iFlow să fie una plăcută.

Proiectul iFlow continuă

Peste 1500 de companii din România ne-au ales ca și soluție de pontaj. Suntem mândri și le mulțumim pe această cale. De asemenea, acest lucru ne motivează să continuăm proiectul cu aceeași energie. Obiectivul nostru este să oferim soluții eficiente pentru toate problemele întâlnite în administrarea și organizarea forței de muncă din compania ta. Cu iFlow îți rămâne timp să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante pentru o afacere de succes.

 

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

39 COMENTARII

  1. doresc sa stiu si eu costurile editării unui pontaj care sa includa schimbul de weekend in asa fel incat sa fie atractiv pentru angajati,deoarece la lucru in 3 schimburi nu prea doreste nimeni

    Eu as dori un schimb sa lucreze in weekend in asa fel incat in cursul saptamanii acel schimb de weekend sa fie liber astfel incat toata lumea sa nu refuse schmbul de weekend tinand cont ca restul saptamanii va fi liber si poate face treaba acasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.