Web Analytics

Generează contracte individuale de muncă completate automat cu iFlow

Știm că resursa cea mai de preț a departamentulu tău HR, sau a responsabilului angajaților este timpul. Din acest motiv, în iFlow îți creezi o singură dată un template pentru un document și ulterior te bucuri de acesta completat automat cu toate datele de care ai nevoie.

Creează modelul, iFlow se ocupă de restul

Tot ce trebuie să faci este să accesezi meniul principal “Setări” – “Documente personalizate”. După ce ai ajuns pe această pagină, click pe butonul “Adaugă document” și apoi click pe butonul “Finalizează”.

În fereastra care s-a deschis completează numele și opțional descrierea documentului. Apoi completează conținutul documentului. În zonele în care dorești să se completeze datele automat din aplicație, tot ce trebuie să faci este să alegi un “Placeholder” din listă, și să te asiguri că acele date sunt completate în profilul angajatului.

Descarcă modelul din iFlow

Îți punem la dispoziție un model completat cu placeholderele necesare. Tot ce trebuie să faci este să îl descarci și să copiezi conținutul în aplicație.

Editarea modelului iFlow

După ce ai introdus propriul model, sau ai copiat conținutul modelului descărcat poți începe editarea acestuia. Fie adaugi sau modifici date, fie alegi placeholder-ul de care ai nevoie.

Iată și un exemplu de utilizare:

“Salariatul / Salariata – Domnul / Doamna {FULL_NAME}, domiciliat / domiciliată în {ADDRESS}”.

Aceste 2 placeholdere reprezintă numele și adresa angajatului. După ce le-ai setat, click pe butonul “Salvează”. Acum ai finalizat crearea contractului de muncă în iFlow.

Găsești chiar aici lista cu fiecare placeholder din aplicație și explicații pentru fiecare dintre acestea.

Creează documente completate automat cu iFlow!

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a crea un document personalizat, nu ezita să ne contactezi, echipa este mereu gata să te ajute. Timpul tău este important, de aceea toate setările aplicației iFlow vin în ajutorul tău cu setări automatizate și digitalizate. Uită de toate procesele manuale prin care completai documente în compania ta. Dacă nu ai deja un cont în iFlow, este momentul să-ți creezi unul în mod gratuit.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.