Web Analytics

Gestionarea evenimentelor din Panoul General

În lumea afacerilor, timpul este un factor cheie pentru orice organizație. Din acest motiv, utilizarea instrumentelor corecte devine factorul cheie în procesul de management a timpului și resurselor umane. Cu noile funcționalități introduse în aplicația noastră de pontaj & HR, îți oferim o modalitate mai eficientă și mai ușoară de a gestiona aceste resurse valoroase.

Comenzi pe evenimente

O funcționalitate nouă adăugată în ultimul update este posibilitatea de a gestiona evenimentele din panoul general. Managerii pot aproba sau respinge, edita sau șterge toate cererile de concediu, învoiri, și alte evenimente, într-un singur loc. Acest lucru ajută la reducerea greșelilor de completare și la economisirea timpului alocat pentru verificarea sau planificarea evenimentelor din organizație.

Evenimente suprapuse

O altă utilitate nouă este afișarea evenimentelor suprapuse a angajaților. Aceasta înseamnă că poți vedea rapid dacă există conflicte de programare între angajați și poți lua măsuri pentru a le rezolva în timpul necesar.

Astfel, procesul de planificare a concediilor este simplificat considerabil deoarece vei vedea instant ce angajați mai au evenimente în perioada respectivă. De asemenea, vei putea găsi cu ușurință înlocuitori pentru persoana care urmează să lipsească într-un anumit interval de timp. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea comunicării și la creșterea eficienței în organizație.

În același timp, ai la alegere mai multe opțiuni de afișare a suprapunerilor. Poți decide dacă restul utilizatorilor aplicației, cum ar fi angajații sau liderii de echipă, au permisia de a vizualiza evenimentele suprapuse.

Cu aceste funcționalități, aplicația iFlow oferă utilizatorilor săi instrumente utile, care contribuie la creșterea productivității și la o gestionare mai eficientă a timpului și resurselor.

Citește articolul din ghidul de utilizare iFlow, pentru a vedea cum poți folosi noile instrumente la tine în firmă și care sunt setările opționale pe care le poți activa.

Articole Relevante

Irina U.
Irina U.
Sunt o persoană optimistă, ambițioasă și cu planuri mari pe viitor. Datorită acestor calități, orice provocare pe care o întâlnesc devine o oportunitate de auto-dezvoltare, iar fiecare zi este o posibilitate de a învăța ceva nou.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.