Web Analytics

Gestionează concediile paternale, maternale și evenimentele speciale în iFlow

Află din acest articol cum poți aloca numărul de zile pentru concedii de tip paternal, maternal, creștere copil, sau alte evenimente speciale pentru angajații tăi. Ține evidența acestor zile într-un mod organizat și automat cu aplicația iFlow. Citește mai departe și vei vedea cât de simplu este.

Cum aloc zile de tip concediu plătit pentru evenimente speciale?

Acest tip de concediu se alocă pentru fiecare angajat în parte. Astfel, tot ce trebuie să faci este să accesezi proflul angajatului – click pe butonul “Adaugă” din secțiunea “Zile de concediu platite”. La tipul concediului, selectează tipul din listă, de exemplu “Căsătoria salariatului”, apoi completezi numărul de zile disponibile și selectezi anul. Pentru a salva, click pe butonul “Adaugă”.

Cum afișez aceste concedii în pontaj?

După ce ai alocat zilele de concediu plătit angajatului, tot ce trebuie să faci este să navighezi pe panoul General și să dai click pe butonul “Adaugă evenimente”. Apoi selectează “Concediu plătit”. Selectează angajatul în cauză, apoi tipul de concediu pentru care ai alocat zile, în exemplul nostru “Căsătoria salariatului”. Apoi selectează data de început și de sfârșit și click pe butonul “Adaugă”.

*În cazul în care evenimentele tale necesită aprobare, vei fi nevoit să aprobi mai întâi evenimentul, în caz contrar, acesta nu va fi afișat în pontaj.

Evenimente speciale - concediu paternal

Ce fac dacă nu găsesc un tip de concediu pe lista din aplicație?

Răspunsul este unul foarte simplu: îl creezi. Poți adăuga orice tip de concediu plătit în iFlow, chiar și tipuri de zile plătite utilizate intern, în companie (exemplu: zi liberă pentru ziua de naștere).

Tot ce trebuie să faci este: accesezi meniul principal “Setări” – “Concediu plătit” – apoi click pe butonul “Adaugă”, completează numele și simbolul pentru pontaj.

După ce ai creat acest nou tip, tot ce trebuie să faci este să aloci zilele angajaților, iar apoi să adaugi evenimente.

Alte tipuri de evenimente

Poți crea și evenimente pentru care nu vei fi nevoit să aloci zile, ci doar să adaugi acel eveniment. Poți afla aici cum creezi evenimente de tip interval de timp sau zile.

Un exemplu de concediu, care se potrivește în ambele cazuri ar fi “Concediu de maternitate”. Pentru acesta, fie creezi un nou tip de concediu plătit și aloci numărul de zile disponibile, fie creezi un eveniment de tip interval de zile. Pe care îl adaugi pur și simplu pentru angajatele în cauză.

Ai informații întotdeauna la îndemână

Poți accesa oricând, în mod gratuit Ghidul nostru de utilizare, unde găsești explicații pas cu pas legate de orice funcționalitate din aplicație. Iar în cazul în care ai nevoie de asistență ne poți contacta oricând, fie prin chat-ul din aplicație, fie prin e-mail la [email protected].

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.