Web Analytics

Avem vești bune! Află ce este nou în iFlow 2.4

Experiența ta în aplicația iFlow este foarte importantă pentru noi, de aceea toate îmbunătățirile aduse în iFlow sunt exclusiv pentru tine. Așadar, am o veste bună pentru tine, descoperă din rândurile de mai jos, ce funcționalitate mult așteptată am adăugat în iFlow. 

Notificări pe e-mail la adăugarea unor evenimente noi

Noua funcționalitate adăugată îți va simplifica tot procesul de aprobare/respingere și verificare a evenimentelor din aplicație. Asta nu e tot, angajații pot primi și ei notificări în momentul în care li se aprobă sau nu, un eveniment. 

Notificări pe e-mail pentru administratorul contului

În calitate de administrator poți selecta să primești notificări la adăugarea unor evenimente de către toți angajații, sau poți selecta să primești notificări doar de la o anumită echipă/departament. 

Accesează profilul tău, apoi selectează pagina de Setări. La finalul paginii vei găsi opțiunea “Notificări prin e-mail”, de unde poți alege următoarele:

Notificari pe email iFlow

 ⃞   Pentru evenimente aprobate sau respinse – această opțiune este utilă în cazul în care te afli în subordinea unui alt utilizator. Bifează această căsuță și vei primi notificări în momentul în care ți se aprobă sau respinge un eveniment adăugat de tine. 

 ⃞   Pentru evenimente adăugate în echipa: – această opțiune este pentru a primi notificări la adăugarea unor evenimente în echipele bifate de tine. Nu ai nici o echipă adăugată în iFlow? În acest caz, îți va apărea doar numele companiei înregistrate în aplicație. Bifează această variantă și vei primi notificări pentru toți angajații adăugați în iFlow. În cazul în care ai mai multe echipe și le bifezi pe toate, vei primi notificări pentru evenimentele adăugate în toate echipele. 

Fii mereu informat!

Notificări pe e-mail pentru liderul echipei

Liderul de echipă va avea aceleași opțiuni ca și administratorul contului. Singura diferență este că nu va putea selecta să primească notificări pentru toate echipele din iFlow, ci doar pentru echipa sau echipele pe care le coordonează.

Notificări pe e-mail pentru membrul de echipă

Membrul de echipă din aplicația iFlow va putea bifa opțiunea de a primi notificări pe e-mail când i se aprobă sau respinge un evenimente adăugat. De exemplu: la adăugarea unui concediu, după ce acesta este aprobat de administrator sau liderul de echipă, membru de echipă va primi un e-mail prin care este informat că i s-a aprobat concediul. 

Notificari pe email aplicatia iFlow

Notificările pe e-mail îți vor economisi timp și energie, angajații nu mai au nevoie să te sune de câte ori introduc evenimente în aplicație. Procesul de aprobare sau respingere evenimente este mult mai rapid și organizat. 

Program de lucru disponibil pentru toți angajații

De acum, toți angajații au acces la programul de lucru din aplicație. Aceștia nu mai au nevoie să te întrebe mereu ce program de lucru vor avea săptămâna următoare, sau pe ce schimb de lucru vor intra. De asemenea, pot vedea și programul de lucru al colegilor, în felul acesta se va face o organizare eficientă a sarcinilor de serviciu și se pot planifica ușor concediile între colegi. 

Program de lucru Lider de echipa iFlow

Administratorul contului este în continuare singurul care poate edita programul de lucru, pentru siguranța informațiilor din pontaj. 

Pagina de prețuri pentru aplicația iFlow

Aplicația iFlow se află în continuă dezvoltare și acest lucru a motivat din ce în ce mai multe companii să o utilizeze. Vor urma și mai multe îmbunătățiri, acesta a fost doar începutul. Rezultatul final va fi un departament HR perfect automatizat. Toate aceste lucruri au fost și sunt posibile datorită unei întregi echipe de oameni dedicați 100% acestui proiect. Avem ca obiectiv final dezvoltarea unei aplicații de pontaj care să automatizeze toate procesele HR și să reducă drastic timpul alocat acestor procese. Ne dorim să fiți alături de noi în continuare pe acest drum, al inovației. Digitalizăm companiile din ROMÂNIA! 

Prețul aplicației iFlow este de 0.5 € / angajat / lună. Toți utilizatorii care au depășit perioada de 30 de zile de testare gratuit, vor avea un mesaj de informare că a expirat perioada de probă și un buton de Cumpără.

Cumpara Abonament iFlow

Cum achiziționezi un abonament iFlow?

Dacă dorești să-ți păstrezi contul iFlow în continuare, este necesar să achiziționezi un abonament. Click pe butonul Cumpără, acesta te va redirecționa pe pagina de plată. Abonamentul va fi calculat în mod automat în funcție de numărul de utilizatori adăugați în aplicație, de la 10 angajați în sus. Ex: dacă ai 28 de angajați, abonamentul va fi calculat pentru 30 de angajați. 

Setari facturare iFlow

Din pagina de Cumpără Abonament poți alege:

  • Tip abonament: lunar sau anual
  • Numărul de angajați, se poate alege din 10 în 10
  • Informații facturare, se preiau informațiile trecute în contul iFlow. Verifică dacă aceste informații sunt corecte, deoarece se va întocmi factura în baza lor
  • Metodă de plată.

 

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.