Web Analytics

iFlow 2.6 – Află ce este nou în aplicație la final de lună

Echipa iFlow muncește la dezvoltarea aplicației cu viteza luminii, așadar, îți oferim al doilea update din luna iulie. Obiectivul tău este și obiectivul nostru, durerea ta este și durerea noastră și nu ne oprim până nu găsim soluții. Află din rândurile de mai jos ce este nou în iFlow 2.6 și cum îți poți îmbunătăți experiența cu ajutorul noilor modificări. 

Panoul general – locul de planificare eficientă a evenimentelor

Printre cele mai importante funcționalități ale aplicației de pontaj iFlow este Panoul General, unde angajații pot vedea cine este în concediu, cine s-a învoit sau cine este plecat în delegație. Până acum, toate aceste informații erau disponibile doar pentru salariații care făceau parte din aceeași echipă. Companiile mici și mijlocii au nevoie de transparență și comunicare eficientă între angajați pentru o productivitate maximă. De aceea, în iFlow 2.6 ai o setare pe companie, prin care permiți ca toți angajații să se vadă între ei în Panoul General, indifierent de echipa din care fac parte. 

Alege această opțiune doar dacă ai nevoie de ea. Pentru a te bucura de funcționalitatea ei, este necesar să o selectezi și să salvezi modificările. 

Cum faci asta? 

  • Setări companie
  • Setări generale de vizibilitate
  • “Angajații pot să vadă toți angajații”
  • Actualizează informațiile

Citește mai multe pe pagina de Documentație a aplicației. 

Ore suplimentare în timpul programului de lucru și învoiri în afara programului de lucru

Pentru a reduce erorile am limitat evenimentele de tip ore suplimentare și învoiri, astfel încât orele suplimentare să fie adăugate doar în afara programului de lucru și învoirile doar în timpul programului de lucru. În iFlow 2.6 am făcut aceste opțiuni mai flexibile, în sensul că poți în continuare să nu permiți ore suplimentare în timpul programului și nici învoiri în afara programului, dar am adăugat și opțiunea de a permite aceste evenimente.

Această opțiune este utilă pentru companiile mici, care au un program de lucru flexibil sau care au ora de pauză flexibilă. 

Calculator automat al zilelor de concediu disponibile pentru angajații noi

La adăugarea unui angajat nou în aplicația iFlow, beneficiezi de calculul automat al zilelor de concediu corespunzătoare. Tu alegi dacă dorești ca aceste zile să fie alocate în contul noului angajat sau poți chiar să le editezi dacă vrei să-i aloci mai multe zile de concediu. 

Exemplu: Dacă adaugi un angajat nou în aplicație cu data de 25.07, aplicația calculează automat un număr de 9 zile de concediu pe care le poți aloca direct în contul salariatului. Această funcționalitate îți economisește timp prin automatizarea acestui proces și reduce erorile de calcul manual. 

Zile de concediu pentru angajat nou în iFlow

Schimbări utile pentru o utilizare ușoară a aplicației iFlow

În aplicația iFlow, profilul angajatului îți oferă toate informațiile de care ai nevoie despre acel angajat. Așadar, am considerat că este important să poți vedea chiar pe profilul de angajat dacă acesta este inactiv. 

Dacă un angajat își dă demisia, este dat afară sau pur și simplu expiră contractul de muncă și nu se face o prelungire a acestuia, este necesar să dezactivezi acest angajat și în aplicația iFlow. Acest angajat va apărea în continuare în Panoul General, pentru luna în curs. Cu noa informație din profilul de angajat, ai acces mai ușor pentru a vedea care angajat a fost dezactivat. 

Profilul de utilizator pentru angajat dezactivat în iFlow

În ultimul update s-au adăugat notificările pe e-mail pentru evenimentele noi adăugate. În iFlow 2.6 cu un singur click ești redirecționat către evenimentul nou adăugat, astfel încât tot acest proces de aprobare/respingere cereri de concediu, învoiri, etc. se va face mult mai rapid și mai ușor.

Spune-ne problemele tale și vino să găsim soluții împreună!

Echipa noastră este formată din tineri pricepuți și optimiști, foarte prietenoși. Suntem nerăbdători să discutăm cu tine despre problemele întâlnite în organizarea resursei umane din compania ta. O parte din problemele tale le avem sau le-am avut și noi, te putem ajuta sau putem găsi soluții împreună. Contactează-ne la adresa [email protected] și vino să ne cunoaștem și să realizăm lucruri extraordinare împreună. 

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.