Web Analytics

iFlow 3.2 – Rapoarte îmbunătățite. Prezența reală simplificată.

iFlow 3.2 este un update dedicat cerințelor venite din partea clienților noștri. Modificările pe care noua versiune a aplicației le aduce sunt: opțiunea de a bloca pontajul, posibilitatea de a utiliza prezența reală fără a fi nevoie să se mai adauge un program de lucru, raportul de ore suplimentare și învoiri îmbunătățit și alte câteva modificări utile pe care le vei afla din rândurile de mai jos.

Prezența reală a angajaților simplificată 

În iFlow prezența reală a angajaților la locul de muncă se înregistrează de pe orice dispozitiv cu acces la internet (telefon, tabletă, laptop sau PC) sau folosind cartele de pontaj electronic – RFID. De acum, nu mai este nevoie să planifici un program de lucru pentru a beneficia de calculul automat al orelor de muncă și al orelor suplimentare. 

Dacă alegi raportul de pontaj pe baza prezenței reale, te vei bucura în continuare de calculele automate din raport, conform legislației în vigoare, chiar și fără setarea unui program de lucru. 

Atenție! În cazul evenimentelor (concedii, delegații, etc) este în continuare nevoie să adaugi un program de lucru. 

Raportul Ore suplimentare și învoiri îmbunătățit

Am modificat acest raport și am adăugat diferite filtre care te ajută să accesezi informația dorită rapid și ușor. Filtrezi perioada pe care dorești să se afișeze orele de învoire sau orele suplimentare, cauți după numele de angajat pentru a afla detalii specifice acestui angajat.

În plus, fiecare eveniment (ore suplimentare sau învoiri) au un link în dreptul lor care te va duce pe pagina acelui eveniment, unde îl poți șterge/respinge sau edita. 


Blocarea pontajului

Pentru a evita eventualele probleme sau erori după înregistrarea foii de pontaj în salarizare, am adăugat opțiunea de Blocare pontaj. Pentru a utiliza această opțiune este necesar să accesezi setări companie și să o activezi. Apoi, pe panoul Program de Lucru vei avea un buton Închidere lună.

Atenție! Dacă se închide luna nu se vor mai putea adăuga sau șterge evenimente, nu se va putea edita programul de lucru, practic nu se va mai putea face nimic pentru luna închisă.

Foaia de pontaj poate fi blocată și deblocată de către liderii de echipă sau administratori și de către cei cu permisii de editare a programului de lucru. Toate modificările efectuate pe închiderea de lună sunt înregistrate în meniul acestei funcționalități cu numele persoanei care a închis/deschis pontajul, data și ora, pentru siguranță. Citește mai multe despre închiderea lunii în Ghidul de utilizare al aplicației.

Alte schimbări utile 

Dacă ai permis angajaților să se vadă între ei pe panoul General, în iFlow 3.2 aceștia se vor putea vedea și pe panoul Program de Lucru. Pentru productivitatea companiei și eficiența angajaților este important ca aceștia să-și cunoască programul de lucru, să știe cine este de servici și la cine pot apela în cazul unei probleme. 

Am mai adăugat o îmbunătățire pe Panoul General, dacă faci click pe un eveniment, vei fi redirecționat pe pagina de activități zilnice ale angajatului ales, astfel încât să poți lua decizii informate cu privire la acesta. 

Panoul Program de Lucru a fost optimizat, se încarcă rapid chiar și cu un număr de peste 1000 de angajați. De asemenea, pentru a face căutări rapide, poți utiliza tastele Ctrl + F, apoi introduci informațiile dorite (de ex. Primele inițiale din numele angajatului).

Dacă dorești ca reprezentația pentru concediile medicale din foaia de pontaj să fie la fel, indiferent de tipul de concediu medical, în iFlow 3.2 poți grupa toate tipurile de concedii medicale sub același simbol(ex. BO). Pentru a face acest lucru accesează Setări pontaj și bifează Grupează concediul medical, apoi alege simbolul dorit pentru foaia de pontaj.

Accesul la rapoarte pentru responsabilii HR

Pentru companiile mari și foarte mari care au mai multe departamente de HR este important să poată decide la cine oferă acces la rapoarte și pentru ce echipe/departamente. În iFlow 3.2 acest lucru este posibil! Accesează profilul angajatului căruia dorești să-i oferi acces la rapoarte și din pagina de permisii bifează Are acces la rapoartele din, alege echipele a căror rapoarte le va putea vizualiza și descărca. 

Micile reparații iFlow 3.2

Suntem oameni și câteodată nu reușim să testăm aplicația în anumite situații și condiții, la unele nici macar nu ne-am fi gândit. Pentru asta ne dorim să mulțumim tuturor utilizatorilor care folosesc iFlow și ne scriu de câte ori găsesc câte o mică problemă sau un mic bug, cum îl numim noi. 

În iFlow 3.2 am îmbunătățit varianta aplicației iFlow accesată de pe dispozitivele mobile. Au fost probleme în mod special cu iPhone-urile, în urma ultimei actualizări a sistemului IOS. Am reparat și îmbunătățit accesibilitatea pentru toate tipurile de dispozitive mobile. În continuare recomandăm aplicația accesată din browserul telefonului, cu o scurtătură pe ecranul telefonului. 

iFlow 3.3 – Va urma

Se muncește deja la următorul update al aplicației care va aduce noutăți mult așteptate. Cea mai importantă noutate va fi upload-ul de documente, vei putea scana și încărca documente direct în aplicație (de ex. Concediul medical va putea fi încărcat de către angajat în iFlow).

Evenimentul Recuperare va fi disponibil în iFlow 3.3 și va funcționa automat, vei fi mereu informat în legătură cu orele/zilele pe care trebuie să le oferi angajaților tăi ca și compensare pentru zilele muncite de sărbători.

Vor mai fi și alte modificări foarte utile pentru succesul afacerii tale, abonează-te la newsletter pentru a afla noutățile. 

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

2 COMENTARII

  1. Buna seara ! Sunt 3 puncte de lucru in care salariatii lucreaza in intervale diferite . Trebuie sa stabilesc programul de lucru ptr fiecare salariat si nu reusesc . La unul din puncte se lucreaza si samabata si duminica , cate 11 ore /zi/salariat . Nu stiu cum as putea sa stabilesc intervalul orar ptr fiecare salariat. Ma puteti ajuta ? Am control si doresc o Foaie colectiva de prezenta ptr fiecare punct. Asta incerc sa fac si nu reusesc . Multumesc !

    • Buna ziua,
      Puteti seta programul de lucru, sau puteti crea schimburi predefinite pentru a seta intervalele de timp ale schimburilor. Iar pentru punctele de lucru puteti crea echipe, apoi filtrati foaia colectiva de prezenta pe aceste echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.