Web Analytics

iFlow 3.6 – Pontaj pe locații și import în soft-ul de salarii

Chiar și în această perioadă, dezvoltarea aplicației iFlow este pusă pe prim plan. Îmbunătățirile aduse odată cu acest update modifică major aplicabilitatea iFlow în diverse domenii. În acestă nouă versiune poți face pontajul pe locații, o funcționalitate destul de căutată în special în domeniul construcțiilor. Întelegem cât de dificil poate fi să ții evidența angajaților în acest domeniu, de aceea acum te poți bucura de pontajul angajaților pe locații diferite.

Pe lângă pontajul pe locații, o altă modificare majoră este raportul special creat pentru a fi importat în soft-ul de salarii. Știm că acesta este un pas important în departamentul tău de HR. De aceea, acum poți crea evenimente specifice companiei tale, iar la sfârșitul lunii imporți situația angajaților din iFlow direct în softul de salarii.

Citește mai multe detalii despre noile funcționalități în acest articol. Am adăugat și notificările în aplicație și alte funcții care să te ajute să ții evidența angajaților într-un mod simplu, ușor și organizat.

Pontajul pe locații

Această funcționalitate este o veste bună pentru companiile care activează în domeniul construcțiilor. Acum, șefii de șantier pot ponta angajații într-un mod digitalizat, fără a mai fi nevoie de hârtie și pix. Mai mult de atât, nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu prezența șefului de șantier, deoarece o să poți verifica inclusiv locația de unde îi pontează pe ceilalți angajați.

Tot ce trebuie să faci este să creezi locațiile unde există șantiere, sau unde își desfășoară angajații tăi activitatea. Apoi, aceștia pot fi pontați în aceeași zi în câte locații este nevoie. Rapoartele pot fi filtrate exclusiv pe locații, astfel pontajul poate fi realizat pe fiecare locație în parte. Cu aceste noi setări, este mai ușor ca niciodată să monitorizezi angajații mobili.

Citește aici mai multe detalii despre locații, cum se creează și cum se utilizează.

pontaj pe locatii

Import în soft-ul de salarii

Poți importa datele din iFlow în soft-ul de salarii printr-un singur fișier, foarte simplu și ușor, utilizând noul raport “Export date” care poate fi generat pe orice lună este nevoie, atât cu prezență reală cât și fără.

Beneficii:

Poți crea evenimente speciale precum “On call” sau “Concediu fără plată” iar datele acestora se stochează în raportul special și cu doar un click imporți aceste date în soft-ul de salarii. Poți crea orice evenimente ai nevoie, și se va adăuga o coloană pentru acestea, automat în raport. Găsești detalii despre acest raport în ghidul nostru de utilizare.

Sistemul de notificări

Am dezvoltat sistemul de notificări în urma feedback-ului primit din partea multor companii. Acum în aplicație vei fi informat referitor la:

  • Expirarea contractelor de muncă ale angajaților
  • Zilele de naștere
  • Cereri de editare a evenimentelor
  • Emiterea facturilor

Beneficii:

Ești la curent cu informații elementare despre angajați .Nu mai este nevoie să dai telefoane sau e-mailuri, angajații tăi nu mai trebuie să te sune când vor să editeze un eveniment, doar cer permisiune de a-l edita, tu primești notificarea, și cu doar două click-uri ai aprobat sau respins acea cerere

Notificarile din iFlow

Modificări raportate la angajați

În acest update au fost dezvoltate câteva setări care includ angajații. Toate acestea vin în asistența ta și îți vor ușura munca.Angajații pot să vadă câmpurile personalizate

1. Angajații pot să vadă câmpurile personalizate

Acum angajații tăi pot să vadă aceste câmpuri, și chiar să le completeze singuri dacă le oferi permisiunea. Acest lucru înseamnă că timpul de muncă se reduce deoarece nu mai este nevoie ca o singură persoana să completeze pentru toți angajații.

2. Cererea de informații

Această setare are legătură cu informațiile personale din profilul angajatului. Prin trimiterea unei astfel de cereri, angajatul va putea să completeze singur acele informații.

3. Timp de lucru calculat pe panoul General

Pentru o monitorizare mai ușoară, acum fiecare angajat va știi cât timp a lucrat în fiecare zi, deoarece acesta este calculat automat în timp real. Astfel, atunci când un angajat se pontează cu intrare, aplicația începe să contorizeze, iar atunci când pontează ieșirea, va avea calculul pentru toată ziua, chiar dacă au existat mai multe intrări și ieșiri. Acest lucru este valabil doar pentru companiile care folosesc prezența reală.

4. Setări pentru facturi

De acum vei putea descărca factura în format Word chiar din contul tău. Mai mult de atât, vei putea completa o adresă de e-mail specifică pentru facturare. La adresa de e-mail introdusă se va transmite o notificare sub formă de mail cu un link spre factura emisă. Prin intermediul link-ului se va putea accesa contul și descarcă direct factura, indiferent de department, persoana responsabilă va primi factura automat și rapid.

O să observi mici reparații și îmbunătățiri

  • În raportul de prezență reală sunt afișate toate evenimentele de tip “Intrare/Ieșire” în ordine cronologică
  • Rotunjirea orelor din pontaj a fost modificată, astfel, rotunjirea se va efectua la 30 de minute, iar tu decizi dacă se rotunjește în sus sau în jos pentru intrări și ieșiri
  • Pauzele din programul de lucru se calculează diferit, pentru cei care aveau probleme când pauza scădea din numărul orelor de noapte, acum acest factor nu mai reprezintă o problemă
  • A fost introdus un “Loader” pentru descărcarea documentelor
  • Concediile de odihnă și medicale nu mai au predefinit program setat pe eveniment, este opțional. Poți alege ca aplicația să îți aloce program de lucru pe eveniment sau nu
  • Pentru ștergerea definitivă a unui angajat, acum trebui să introduci numele acestuia pentru confirmarea ștergerii

Încearcă ultima versiune iFlow!

Am făcut multe schimbări în aplicație în această perioada. Cu această ocazie am descoperit că echipa iFlow poate fi eficientă și de acasă. O să lucrăm întotdeauna la dezvoltarea și îmbunătățirea aplicației, astfel încât munca ta să devină mai simplă. iFlow poate deveni asistentul perfect al companiei tale! Încearcă toate aceste noi funcționalități și nu ezita să ne contactezi și să ne transmiți feedback-ul tău.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.