Web Analytics

iFlow 4.3 – Verifici sănătatea angajaților și înregistrezi totul direct în iFlow – triaj epidemiologic în contextul COVID-19

În contextul actual din lume știm că toți angajatorii încearcă să fie cât mai atenți la măsurile de protecție împotriva COVID-19. Fie că este vorba de protejarea angajaților sau a clienților. Versiunea 4.3 a aplicației de pontaj & HR aduce o nouă funcționalitate care te va ajuta să verifici, monitorizezi și stochezi informații legate de starea de sănatate a angajaților tăi.

De ce ai nevoie de informații legate de sănătatea angajaților tăi?

Verificarea sănătății înainte de începerea muncii este importantă atât pentru angajați și buna funcționare a companiei, cât și pentru a avea interacțiuni sigure cu clienții. Întrebările din verificare pot fi personalizate în funcție de necesitățile companiei tale. Pentru a te asigura că angajații tăi sunt sănătoși atunci când se ponteaza de intrare, îți recomandăm să utilizezi evenimentul personalizat cu întrebările create de către tine. Îți voi da un exemplu simplu mai jos de întrebări adresate angajaților în contextul Covid-19:

  • Ai avut o temperatură peste normal în ultimele 24 de ore?
  • Ai tușit mai mult decât de obicei sau ai avut o tuse diferită în ultimele 24 de ore?
  • Ți-ai pierdut mirosul sau gustul?

Este extrem de important atât pentru compania ta, cât și pentru clienții tăi să încerci să ai un control asupra stării de sănătate a angajaților tăi. Pentru și mai multă siguranță, le poți cere angajaților tăi să atașeze o poză cu temperatura direct pe chestionarul anti covid-19.

Toate informațiile adăugate sunt confidențiale și pot fi vizualizate doar de administratorii și liderii de echipă din contul iFlow. Cel mai mare avantaj unui astfel de chestionar de sănătate pentru angajați este faptul că poți verifica starea de sănătate confirmată de angajații tăi în orice moment, online și de pe orice dispozitiv. Individual fiecare angajat, a adăugat informații pe propria răspundere. În aplicație se va vedea exact cine, când și ce informații a confirmat prin răspunderea la întrebările setate.

Nu doar că ai toate informațiile la zi ca și angajator, dar crești și responsabilitatea angajaților tăi. Odată ce aceștia sunt obligați să efectueze zilnic sau săptămânal, înaintea începerii programului, o analiză de sănătate, vor putea reacționa rapid în cazul în care prezintă diferite simptome. Aceștia vor înțelege că în cazul în care au un răspuns pozitiv la una din întrebările setate înseamnă că trebuie să se distanțeze de restul colegilor, să anunțe superiorii și să meargă la medic.

Beneficii majore aduse de screeningul și analiza sănătății angajatului – Triaj epidemiologic

  1. Reduci riscul de expunere pentru restul angajaților
  2. Respecți indicațiile oferite de stat în legătură cu monitorizarea angajaților care nu lucrează de acasă
  3. Responsabilizezi angajații
  4. Câștigi încrederea clienților prin siguranța sănătății angajaților tăi
  5. Istoric al stării de sănătate care te va ajuta în cazul în care un angajat este pozitiv în urma testării pentru COVID-19

Cât de ușor te poți bucura de aceste setări în iFlow 4.3?

Ai de urmat câțiva pași simpli pentru a începe să utilizezi această nouă funcție. Creezi un eveniment special pe care dorești să îl adauge angajații tăi când își fac această analiză. Îl poți denumi Chestionar Covid – 19/ Întrebări Covid – 19. Ulterior din meniul Setări – Câmpuri personalizate creezi toate întrebările la care dorești să răspundă angajații tăi. Acestea pot fi obligatorii sau nu. Pentru răspunsuri cu DA sau NU, vei alege tipul câmpului, selectare. În valori posibile completezi cele două variante pe rânduri diferite. Ulterior, angajații tăi vor putea selecta una dintre cele două variante setate de tine. 

Începe să monitorizezi sănătatea angajaților tăi chiar astăzi! 

Este important să îți păstrezi angajații care nu pot lucra de acasă în siguranță. Cu un astfel de chestionar vei monitoriza orice simptome legate de coronavirus. Ulterior vei putea lua decizii informate pe baza lor. Clienții iFlow pot acum cu ușurință  să implementeze aceste măsuri de prevenție în companiile lor. Dacă încă nu ai un cont în aplicația de pontaj & HR te invit să îți creezi unul gratuit. Testează împreună cu întreaga ta echipă timp de 30 de zile.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.