Web Analytics

iFlow 4.5 – Generator de program de lucru automat

A venit momentul pentru lansarea update-ului 4.5. Află din acest articol care sunt funcționalitățile noi și ce îmbunătățiri aduce acesta. 

Printre principalele funcționalități din iFlow 4.5 se află generatorul de program de lucru, autentificarea în doi pași și posibilitatea de a seta evenimentele pe interval de timp să se scadă din pontaj.

Citește mai departe și află ce beneficii aduc noutățile, cum le poți utiliza și cel mai important, cum îți ușurează munca.

Generator de program de lucru

Deși această funcționalitate este în varianta Beta(de start), scurtează foarte mult timpul petrecut cu alocarea programului de lucru. În loc să faci planificarea manual, creezi modele de program de lucru și cu un singur click alegi programul de lucru pentru angajat și perioada pe care acesta trebuie să fie alocat.

Funcționează de minune inclusiv cu planificările complicate, de exemplu cele cu un program de lucru diferit pe săptămâni. Ei bine, acum doar creezi modelul o singură dată, și ulterior îl aloci angajatului. Rotația turelor se face automat pe perioada selectată de tine. Găsești aici exemple de modele de lucru și pașii pentru a realiza setările corecte.

Pe lângă acest generator de program de lucru, am adus și alte îmbunătățiri în panoul Program de lucru, acestea sunt:

  • Posibilitatea de a selecta mai multe echipe pentru a aloca programul de lucru
  • Am adăugat butoanele “Undo” și “Redo”
  • Bara cu informații despre orele selectate de către tine este sticky, asta înseamnă că te urmărește pe pagină în timp ce editezi programul de lucru, pentru a te ajuta să faci o planificare corectă.

Securitate avansată prin autentificarea în doi pași

Luăm în serios protecția datelor cu caracter personal și în urma feedback-ului primit de la clienții iFlow am decis să sporim măsurile de securitate ale contului tău iFlow.

De acum poți activa din profilul tău, autentificarea în doi pași. Găsești aici toți pașii pentru activare și utilizare. Este foarte simplu, scanezi un cod QR și vei utiliza un cod generat automat la fiecare logare în aplicație.

Pe lângă autentificarea în doi pași am modificat cerințele parolei, aceasta trebuie să conțină minim 8 caractere printre care litere, cifre și caractere speciale.

Evenimentele pe interval de timp scăzute din pontaj

Evenimentul pe interval de timp scăzut din total ore lucrate s-a dovedit a fi extrem de necesar pentru multe companii. Datorită acestei funcționalități poți crea un nou tip de eveniment, pe ore, care să fie scăzut din total ore lucrate. Un exemplu ar fi evenimentul de Învoire – Motive medicale sau Învoire – Motive personale. 

Acum poți afișa evenimentele pe interval de timp în toate rapoartele și le poți seta să scadă intervalul de timp pe care se întinde din totalul orelor lucrate de către angajat. De exemplu, ai două feluri de învoiri în companie, cele pe care le scazi din salariu și cele pe care nu le scazi din salariu ci se recuperează. Poți crea în iFlow încă o învoire astfel încât să le poți urmări individual în rapoarte și să ai o evidența clară.

Permisiuni noi pentru utilizatori

Ascultăm și încercăm să urmăm sugestiile clienților noștri, astfel lucrăm pe partea de permisiuni pentru utilizatori și o să adăugăm și mai multe opțiuni în această zonă. 

Opțiunile noi din acest update sunt:

  • Permisii de editare pe proiecte – poți să oferi acces utilizatorilor pentru a edita proiectele sau pentru a le crea în momentul pontării, etc. Găsești aici mai multe detalii pentru această funcționalitate.

Util pentru: Poți seta pe categorii de utilizatori cine are dreptul de a crea și de a edita proiectele companiei. De exemplu, poți alege ca doar liderii de echipă sa poată crea proiecte. 

  • Permisii de vizualizare a fișierelor adăugate – această opțiune îți oferă libertatea de a alege cine poate vizualiza fișierele adăugate de angajați prin evenimente.

Util pentru: Poți adăuga fluturașul de salariu direct în aplicație, acesta va fi vizibil doar pentru administrator și pentru angajatul căruia i-a fost alocat.

Alte îmbunătățiri și reparații

Pentru că nimic nu e perfect și pentru că doar când lucrezi se mai întâmplă să și greșești, am reparat diferite “problemuțe” sesizate de utilizatorii aplicației, cărora le mulțumim că ne transmit mesajele lor.

  • Poza de profil și meniul de sub aceasta te urmăresc pe pagină
  • A fost reparată ordinea alfabetică din raportul pontaj
  • Au fost reparate filtrele din raportul concediu plătit
  • Au fost reparate notificările prin e-mail pentru evenimentele “Delegație” și “Recuperare” și alte evenimente pe interval de zile
  • Au fost reparate notificările din aplicație pentru contracte expirate
  • A fost adăugată setarea pentru controlarea istoricului deprezențe din profilul de utilizator
  • A fost adăugată setarea prin care activezi sau dezactivarea prezența reală din aplicație, încât pontarea să se efectueze exclusiv prin dispozitive cu cartele RFID

Rezumat

  • Acum poți planifica programul de lucru ușor și rapid folosind un generator de program de lucru, plus îmbunătățirile din acest panou
  • Poți activa autentificarea în doi pași din profilul tău
  • Creezi evenimente pe interval de timp care sunt afișate cu simbol și se scad în pontaj, apar și pe condica de prezentă și modifică orele de intrare și ieșire de pe aceasta în funcție de intervalul de timp pe care se întind
  • Ai permisii speciale pentru vizualizarea fișierelor și editarea proiectelor

Dacă ai întrebări suplimentare cu privire la noile funcționalități, nu ezita să consulți ghidul nostru de utilizare, tutoriale video, sau să ne contactezi prin intermediul chat-ului din aplicație. Îți mulțumim că ești alături de iFlow! În cazul în care nu ai încă un cont în aplicație, nu ezita să îți creezi unul chiar aici.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.