Web Analytics

iFlow: Cele mai recente actualizări din aplicația de pontaj online

În spatele aplicației de pontaj online iFlow se află o echipă de tineri dedicați, care lucrează în permanență la dezvoltarea ei. Astfel, se actualizează periodic funcționalitățile existente sau se adaugă altele noi. Modificările sunt menite să simplifice administrarea timpului de lucru al angajaților din compania ta.

Ce este nou în iFlow?

Condica de prezență, gata de tipărit

Conform articolului 119 din Codul Muncii, toți angajatorii au obligația să țină evidența orelor de muncă prestate zilnic de către angajați. De acum, acest raport este disponibil și în aplicația iFlow!

Condica de prezență din iFlow este setată predefinit să se completeze automat cu orele de muncă înregistrate de tine în Programul de Lucru.

În plus, evenimentele angajaților tăi sunt preluate automat din calendarul aplicației și sunt afișate în condică cu indicativele specifice: Co(concediu de odihnă), Bo(concediu medical) etc.

Raportul este pregătit și se poate tipări oricând, cu un singur click, atât pentru uz intern, cât și pentru a fi prezentat Inspectorilor de la Protecția Muncii, în eventualitatea unui control.

Condica de Prezență pontaj online iFlow

iFlow, disponibil în Google Play Store

Softul de pontaj online iFlow este acum disponibil pentru toate dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android, începând cu versiunea 8.0 Oreo. Acesta se poate descărca gratuit din Google Play Store.

Versiunea mobilă a softului de pontaj este extrem de utilă. O puteți folosi oricând, mai ales atunci când se lucrează pe teren. În lipsa unei variante desktop, este mult mai ușor atât pentru tine, cât și pentru angajații tăi, să verificați situația timpului de lucru sau să adăugați evenimente direct de pe telefon.

Exemplu: Angajatul tău este blocat în trafic și întârzie 30 de minute? Este simplu! Acesta poate să adauge o învoire direct de pe smartphone. Cu iFlow, ești mereu informat referitor la programul de lucru al angajaților tăi.

Click aici pentru a fi redirecționat către aplicația iFlow din Play Store.

Pontaj Online iFlow Google Play

Sfat: Dacă nu găsești iFlow în Play Store înseamnă că ai o versiune mai veche de 8.0 Oreo a sistemului de operare, pe care trebuie să o actualizezi.

Instalează iFlow, versiunea pentru Windows

Până acum, pentru a folosi programul de pontaj iFlow pe PC trebuia să folosești un browser web. Noua versiune a softului îți permite, dacă dorești, să descarci aplicația iFlow pentru Windows și să o utilizezi direct de pe desktop. Verifică zi de zi, în timp real, activitatea angajaților din compania ta! Adaugă evenimente, programează concedii și  generează adeverințe completate automat mult mai ușor și rapid.

Apasă aici pentru a descărca iFlow app pentru Windows și o poți folosi imediat. Aplicația nu necesită instalare.

iFlow aplicatia de pontaj online pentru desktop

Personalizează browserul folosit cu noile extensii iFlow

Dacă te numeri printre utilizatorii browserelor web, Google Chrome și Mozilla Firefox, te vei bucura să afli că iFlow vine cu funcționalități noi, care fac navigarea mai rapidă. Aplicația de pontaj poate fi instalată ca și extensie din Magazinul Google Chrome sau din Mozilla Add-ons.    

Crește eficiența companiei tale cu iFlow

Echipa noastră lucrează intens la creșterea flexibilității programului de lucru. În curând vei putea folosi aplicația pentru a administra și salariații cu ture mai lungi de opt ore în iFlow. Obiectivul nostru este ca, în cel mai scurt timp, tu să poți ponta schimburi de noapte, ture de 12 ore cu 24, sau orice altă modificare ai nevoie pentru compania ta fară efort.

Cu fiecare îmbunătățire, aplicația de pontaj online iFlow vine în ajutorul tău și simplifică procesele în departamentul de HR. iFlow îți oferă soluții rapide de administrare eficientă a orelor lucrate în compania ta. Astfel încât tu să te poți concentra mai bine pe creșterea afacerii tale.

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.