Web Analytics

Află când angajații tăi se pontează din locația greșită

Cel mai bun pas pe care companiile îl pot face este să automatizeze cât mai multe procese de HR. A oferi independență angajaților în a-și efectua pontarea zilnică salvează mult timp prețios pe care departamentul de Resurse Umane îl poate folosi cu alte sarcini mai importante. Monitorizarea angajaților este simplificată de aplicația iFlow, care odată instalată pe dispozitivele de pontaj, trimite notificări atât superiorilor cât și angajaților când s-a efectuat o pontare din locația greșită.

Pontarea prin dispozitive RFID

Această metodă de pontare presupune folosirea dispozitivelor RFID împreună cu cartele alocate fiecărui angajat în parte. Astfel se înregistrează prezențele salariaților la minut și managerul vede în timp real cine este la muncă și cine lipsește. Fiecare dispozitiv corespunde unei anumite locații, pentru o mai bună monitorizare a activității personalului companiei.

În urma pontării, dispozitivul transmite datele instant către aplicația iFlow, care generează rapoarte completate automat. Chiar dacă angajații s-au pontat din mai multe locații pe parcursul unei zile, toate aceste date sunt înregistrate și calculate, iar acest lucru se reflectă și în rapoarte. 

Află instant dacă angajații se pontează din locația greșită

Una dintre cele mai îndrăgite funcționalități ale aplicației iFlow este aceea de a primi notificări direct în aplicație, în momentul când un angajat a întârziat la serviciu sau s-a pontat din locația greșită. 

Beneficiile acestei funcționalități pentru manageri

  • Afli în timp real dacă vreun angajat a întârziat sau s-a pontat din locația greșită;
  • Orice greșeală se corectează în timp util prin anunțarea angajatului că s-a pontat incorect;
  • Întârziatul este o practică descurajată, superiorul fiind informat în permanență despre cum își respectă angajații planificarea; 
  • Rapoartele sunt gata pregătite pentru salarizare la finalul lunii, fără nevoia de a interveni manual;
  • Pentru a afla performanța fiecărui punct de lucru se filtrează rapoartele după locație.

Beneficiile notificărilor pentru angajați

  • Angajatul află instant dacă s-a pontat din locația greșită, având timp să ajungă la locul prestabilit;
  • Angajații sunt încurajați să ajungă la timp la serviciu, știind că superiorii lor vor fi notificați în cazul întârzierilor;
  • Crește motivația angajaților de a se ponta atunci când trebuie pentru a avea un stat de plată corect;
  • Orele muncite sunt reflectate în foaia de pontaj la modul real.

Toți managerii companiilor își doresc să efectueze o monitorizare cât mai atentă și corectă a angajaților. Pentru firme cu sedii multiple, dispozitivele de pontaj sunt soluția perfectă deoarece permit înregistrarea prezențelor indiferent de numărul de intrări și ieșiri dintr-o zi.

Testează chiar tu beneficiile pontării prin dispozitive RFID pentru a rămâne mereu la curent cu activitatea angajaților tăi. Contactează-ne pentru a afla de ce aplicația iFlow este soluția potrivită pentru compania ta!

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Articole Populare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.