Web Analytics

iFlow 3.9 – Pontaj și condică de prezență într-un singur raport

Aplicația iFlow vine în ajutorul companiilor care apelează la procese automatizate cu noi funcționalități. În ultima versiunea a aplicației pontajul a fost actualizat, iar acum acesta are în componența sa toate informațiile care se regăseau în condica de prezență. O altă noutate în iFlow 3.9 este posibilitatea de a adăuga header si footer cu logo-ul companiei pe documentele personalizate din aplicație.

Citește articolul și află toate detaliile despre noile îmbunătățiri.

Raport integrat pentru pontaj și condică de prezență

În raportul pontaj se vor regăsi de acum și orele de intrare/ieșire, dar și totalul orelor de lucru pentru fiecare zi. Condica de prezența este integrată în pontaj, ceea ce înseamnă că pontajul poate fi folosit pentru controlul ITM, fiind complet. 

Noile setări ale pontajului permit adăugarea acestor câmpuri. Citește aici mai multe despre setările pontajului.

Opțiuni de afișare a programului de lucru

Panoul program de lucru are un nou filtru pentru afișare, denumit ”Ore + total”. Prin selectarea acestuia schimburile de lucru setate angajaților vor putea fi vizualizate ușor. În tabel vor apărea orele de lucru (ora de început și ora de sfârșit), dar și totalul orelor din fiecare zi.

Documente personalizate cu imagini

Documentele personalizate pe care le creezi în iFlow pot conține și imagini. Acest lucru înseamnă că logo-ul companiei tale se poate regăsi pe toate documentele create. După ce adaugi imaginea vei vedea că o poți redimensiona doar cu ajutorul mouse-ului, iar alinierea acesteia o poți seta la fel cum o faci și pentru text.

Personalizarea evenimentelor predefinite

În iFlow toate conturile noi vin cu o listă de evenimente predefinite: 

  • Concediu plătit
  • Concediu medical
  • Ore suplimentare
  • Învoire
  • Recuperare
  • Delegație

În ultima versiune a aplicației poți redenumi evenimentele, de exemplu evenimentul de Ore Suplimentare îl poți denumi Recuperare Învoiri, în cazul în care în compania ta nu se efectuează ore suplimentare plătite. De asemenea, acestea pot fi editate în funcție de regulamentul intern al companiei, dacă necesită motivare sau aprobare și dacă este nevoie de generarea unui document pentru acel eveniment ( de exemplu: Cerere de concediu).

Pontajul e pregătit de control!

Cu ajutorul aplicației iFlow ai pontajul pregătit automat cu toate datele necesare. Doar câteva click-uri și toate rapoartele companiei tale sunt generate și completate. Echipa iFlow lucrează mereu pentru a dezvolta noi funcționalități, astfel încât managementul angajaților să fie cât mai simplu. Dacă nu ai încă un cont în aplicație acum este momentul să te înregistrezi gratuit și să încerci o nouă metodă complet automată pentru pontajul angajaților tăi.

Articole Relevante

Iulia S.
Iulia S.
Sunt o susținătoare a procesului de auto-învățare. Social media mă ajută să descopăr lucruri noi în fiecare zi. Activitatea mea de zi cu zi implică o comunicare eficientă cu persoanele din jurul meu, dar și punerea în practică a unor idei inovative de marketing.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.