Web Analytics

Înregistrează munca de acasă în iFlow

Zilele acestea se vorbește tot mai mult despre munca de acasă, datorită situației actuale cauzate de COVID-19(coronavirus). Oficialii români recomandă tuturor companiilor să permită angajaților să lucreze de acasă, dacă acest lucru este posibil, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19. Află din rândurile de mai jos cum poți înregistra timpii de muncă pentru angajații care lucrează de acasă.

Creează un eveniment numit Telemuncă/Munca de acasă/Home office

Pentru a crea un nou tip de eveniment urmează pașii de mai jos:

  • Setări – Categorii de evenimente – Adaugă categorii noi de evenimente – Selectează tipul de eveniment: Interval de zile – Adaugă numele: Telemuncă/Home office/Work from home(WFH), etc – Bifează dacă necesită motivare, aprobare, apare pe pontaj și afișează în condică, apoi Adaugă. 

Evenimentul nou creat se poate aloca angajaților de către administratorul contului sau liderul de echipă sau angajații pot să-l selecteze chiar ei. Din Panoul General, accesează Adaugă evenimente, selectează evenimentul nou creat (telemuncă), angajații căror dorești să îl aloci și perioada de timp. 

Acest tip de eveniment va funcționa exact ca evenimentele precum concediu de odihnă sau delegație. Va fi reprezentat atât în foaia de pontaj, cât și în condica de prezență. 

Înregistrează locația angajatului care lucrează de acasă

iFlow îți permite să înregistrezi locația din care se pontează angajatul și timpul de muncă al acestuia, la minut. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să ai funcția de intrare/ieșire activă. Apoi, fiecare angajat se va ponta de intrare la începutul programului de lucru și de ieșire la final, aplicația preia locația acestuia atât în momentul intrării, cât și în momentul ieșirii. 

În contextul răspândirii noului virus, Apple, una dintre cele mai valoroase companii din lume, cu sediul în Sillicon Valley, își lasă o parte de angajați să lucreze de acasă. Decizia a fost luată după ce autoritățile americane au făcut această recomandare pentru a împiedica extinderea coronavirusului„, relatează Mediafax.

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.