Web Analytics

Integrare între aplicația iFlow și softul tău de salarii

Ai nevoie să transferi informațiile din pontaj în soft-ul tău de salarii? Cu iFlow, acest lucru este posibil. Poți integra iFlow cu programul pe care îl folosești pentru a gestiona salariile, printr-un API key. Află din rândurile de mai jos ce este o cheie API și cum o poți folosi în iFlow.

Ce reprezintă cheia API?

Scopul unei chei API – Application Programming Interface, este de a oferi acces din exterior la datele din interiorul unui sistem. Cheia API poate fi programată să retragă date, să primească date sau poate fi configurată să declanșeze anumite acțiuni.

Cel mai comun tip de API folosit este numit REST. Funcționează la fel ca o pagină web, dar în loc să faci o cerere site-ului accesând un link, retragi date făcând o cerere către un URL. În general datele sunt întoarse sub forma JSON.

Cum obții o cheie API?

Pentru a obține cheia API, conectează-te în contul tău iFlow.

Atenție! Doar administratorii contului iFlow au acces la cheile API și doar ei au dreptul de a le genera.

Accesează meniul Setări -> Acces API. Pentru a genera prima ta cheie API, apasă butonul “Adaugă” apoi, completează câmpul “Denumire”. Îți recomand să pui numele aplicației pentru care generezi cheia, de exemplu, soft salarii.

Utilizează cheia generată pentru a o introduce în soft-ul de salarii, apoi, preluarea datelor din pontaj se va face automat. Pentru a afla ce fel de date poți extrage din aplicația iFlow, trimite-ne un e-mail la [email protected] și îți vom trimite documentația cheii API iFlow.

Echipa noastră lucrează la îmbunătățirea cheii API și în viitor se vor putea realiza integrări cu orice alte tipuri de aplicații/software-uri. De asemenea, o să poți prelua date din software-urile tale preferate și o să le poți transfera în iFlow, astfel încât toate serviciile folosite să comunice între ele.

Dacă ai nevoie de servicii externalizate de salarizare și contabilitate, vă recomandăm compania colaboratoare iFlow – Soter & Partners.

Articole Relevante

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.