Import angajați din Revisal în iFlow

Când vine vorba de HR și managementul angajaților știm cu toții că cea mai de preț resursă este timpul. Introducerea datelor într-un soft poate consuma foarte mult timp. De aceea, iFlow simplifică acest lucru și importul de date se face mult mai rapid. Pe lângă funcția de “Import angajați” printr-un fișier șablon Excel, poți importa angajații împreună cu toate datele acestora direct din Revisal. Citește în rândurile de mai jos cum faci acest lucru în iFlow.

Nu mai pierzi timpul cu copierea datelor din fișier în fișier. Pur și simplu exporți fișierul din Revisal și îl imporți în iFlow. Este atât de simplu și durează atât de puțin. Indiferent de numărul de angajați, configurezi contul iFlow în doar două minute.

Cum faci acest lucru?

Loghează-te în Reges, click pe “Raport preluări”, apoi selectezi cel mai recent import și click pe “Export Excel”. E atât de simplu.

Ce date vor fi preluate din Revisal și transferate în iFlow?

Acest fișier exportat din Revisal conține următoarele date ale angajaților:

  • Nume și prenume
  • Cetățenie și țara
  • Tip act de identitate și CNP/Nr. Carte
  • Serie și Nr CM
  • Adresa
  • Starea angajatului (Activ sau nu)
  • Data contractului de muncă și numărul acestuia
  • Funcția ocupată și tipul de contract
  • Data de început și sfârșit a contractului de muncă
  • Starea (Încetat, activ sau suspendat)

Toate aceste date vor fi completate pentru fiecare angajat în parte pe profilul său. Poți oricând să adaugi informații suplimentare în profilul unui angajat. Angajații care au ca stare “Încetat” nu vor mai fi adăugați în aplicație, doar cei activi care au o dată de angajare valabilă.

Import complet printr-un fișier Excel

Pentru configurarea completă a contului tău iFlow, îți recomandăm să utilizezi importul angajaților în aplicație, printr-un fișier șablon Excel. Citește în rândurile de mai jos cum faci acest lucru.

Din contul tău iFlow, descarci fișierul șablon pentru funcția de import angajați, iar în acesta copiezi datele din fișierul exportat din Revisal apoi adaugi datele personale suplimentare care nu sunt cuprinse în exportul din Revisal.

În felul acesta poți crea rapid conturile iFlow pentru angajații cărora dorești să le oferi acces în aplicație. În fișierul șablon, vei trece adresele de e-mail și o parolă provizorie, pe care o transmiți angajaților pentru a se putea loga în cont. De asemenea, cu ajutorul acestui tip de import poți adăuga angajații în aplicație împărțiți pe echipe/secții. Nu mai este nevoie să creezi fiecare echipă în parte deoarece acestea sunt create automat în momentul în care importul s-a realizat cu succes.

Află mai multe detalii despre cum să faci importul angajaților din Revisal și despre importul din Excel, accesând ghidul nostru de utilizare.

Configurezi contul aplicației în mai puțin de 10 minute. Începe și tu acum!

Beatrice M.
Beatrice M.
Principalul meu obiectiv este dezvoltarea personală. De aceea, îmi place să primesc și să ofer informații noi ori de câte ori am ocazia. Sunt o persoană energică și optimistă, consider că întotdeauna este loc de mai bine în orice activitate de zi cu zi la care iau parte.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.