Web Analytics

Obiectivele aplicației de pontaj iFlow pentru anul 2019

Întâmpinăm noul an motivați și plini de energie, pentru a continua ceea ce am început în 2018. Aplicația de pontaj iFlow a fost creată ca o soluție internă și a ajuns într-un timp destul de scurt să fie o soluție de pontaj completă pentru numeroase companii.

Obiectivul nostru pentru anul 2019 este crearea unui program de muncă mai flexibil, care să se plieze pe nevoile tuturor companiilor. După aceste schimbări, pontajul angajaților va fi simplu și rapid chiar și pentru programele de lucru atipice. Interfața din Programul de Lucru va fi îmbunătățită pentru o experiență mai plăcută în folosirea aplicației de pontaj iFlow.

iFlow 2.0

Feedback-ul primit de la utilizatorii aplicației de pontaj iFlow ne-a ajutat să înțelegem că este nevoie de mai multă flexibilitate în planificarea programului de lucru. În foarte multe companii din România se lucrează pe schimburi, în weekend-uri sau cu un program de lucru atipic. Acest lucru face ca evidența orelor lucrate de fiecare angajat să fie dificilă de ținut.

Pentru a face disponibile aceste funcționalități, lucrăm intens la versiunea 2.0 a aplicației de pontaj iFlow. Aceasta va fi mai flexibilă în planificarea programului de lucru și va oferi o imagine de ansamblu asupra timpului lucrat într-o companie.

Dacă te numeri printre cei care au un program atipic de lucru, noua versiune iFlow îți va permite pontajul pentru munca în ture sau în schimburi. De asemenea, vei putea alege orice oră de început și de sfârșit a programului de lucru. Îți poți seta singur intervalele orare dorite pentru schimbul de noapte, apoi generezi foaia de pontaj cu datele introduse de tine în aplicație.

Exemple de companii cu program de lucru special și evidența orelor de lucru greu de ținut:

  • Firmele din domeniul Transporturi rutiere de mărfuri
  • Restaurantele
  • Firmele care funcționează  după un alt fus orar
  • Firmele organizatoare de evenimente
  • Firme de distribuție marfă sau curierat

Program de lucru nou, interfață nouă

Începând cu versiunea iFlow 2.0, Programul de Lucru va avea un design îmbunătățit, cu opțiuni noi, și va fi mult mai intuitiv. Celulele din Programul de Lucru sunt evidențiate în funcție de intervalele de timp muncite. Astfel, va fi disponibilă vizualizarea programului de lucru pe ore pentru toți angajații, pentru o lună întreagă.   

Exemplu: Reprezentarea turei de noapte în Programul de Lucru se va face prin colorarea celulei în partea de jos pentru ziua în curs (de la ora 22:00-24:00) și se va continua în partea de sus a celulei pentru ziua următoare (00:00-06:00). 

Alte modificări utile vor fi funcțiile asemănătoare cu cele din programul Microsoft Excel. Instrumentele de Copy / Paste, Cut și Selecții Multiple vor fi disponibile în noua interfață a programului de lucru. În felul acesta poți selecta programul de lucru dorit, iar apoi îl copiezi pentru toată luna sau pe perioade mai lungi de timp. De asemenea, programul de lucru al unui angajat devine mai ușor de atribuit altui angajat, prin modulul Copy / Paste, sau Cut / Paste.

Timpul de lucru pe schimburi este greu de descifrat din tabelele de pontaj, chiar și din programul Microsoft Excel. Însă, cu aplicația iFlow 2.0 totul va fi mai simplu. Fiecare celulă e împărțită și colorată în funcție de orele muncite de fiecare angajat.

Filtre iFlow 2.0

În noua versiune se va introduce un buton de filtrare, pentru Panoul General. De exemplu, dacă vrei să aflii rapid ce angajat lucrează în schimbul de noapte, vei putea face căutări specifice în funcție de programul de lucru. Trebuie doar să introduci orele dorite și obții rezultatele imediat! Vrei să știi ce program are departamentul HR? Perfect! Începând cu iFlow 2.0 poți filtra departamentele și aflii rapid, cu un singur click, toate informațiile.

Totalul orelor muncite în compania ta

O nouă opțiune care va fi disponibilă în aplicație este tabelul cu orele totale muncite de către toți angajații tăi. Această funcționalitate este benefică atât liniilor de producție, firmelor de curierat cât și tuturor departamentelor care lucrează contra cronometru.

Exemplu: Dacă e nevoie de un anumit număr de ore pentru pregătirea unor produse, vei vedea mult mai ușor dacă îndeplinești cerințele pentru ca marfa să fie pregătită în timp util.

Va urma…

Versiunea iFlow 2.0 va fi disponibilă în curând pentru a-ți oferi flexibilitatea programului de lucru din compania ta. Știm cât de greu este să ții evidența exactă pentru angajații care au un program de muncă atipic sau variabil. De aceea, ultimele schimbări vor veni în ajutorul tău și îți vor simplifica acest proces. Cu iFlow 2.0 vei putea genera foaia de pontaj pe schimburi sau ture de muncă și vei avea la îndemână toate informațiile referitoare la timpul muncit din compania ta.

Articole Relevante

Echipa editorială iFlow
Echipa editorială iFlow
Echipa noastră îți aduce informații de ultimă oră despre tendințele și inovațiile în domeniul resurselor umane, ajutându-te să fii mereu la pas cu evoluțiile din industrie.

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

2 COMENTARII

  1. Buna seara
    Pe cind credeți ca va fi disponibilă versiunea îmbunătățită a aplicației .
    Noi avem obiect de activitate Restsurant
    Cu program de lucru in ture inegale , ( sâmbătă / duminica / sarbatori legale / ore de noapte / …. ….
    Cu respect
    0742464777

    • Bună dimineața,
      Săptămâna viitoare vom face update-ul aplicației iFlow. O să primești un e-mail informativ când noua versiune va fi disponibilă.

      Dacă mai ai și alte întrebări, nu ezita să ne contactezi pe adresa [email protected].

      O zi frumoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.